AcasăSPORTRazvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal!

Razvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal!

Razvan Burleanu a castigat, miercuri seara, alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Burleanu, presedinte al Federatiei Europene de Minifotbal, este considerat un apropiat al presedintelui Romaniei, Traian Basescu, el fiind absolent al Facultatii de Stiinte Politice si fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale.

In absenta lui Gica Popescu, care a fost condamnat la inchisoare cu executare, Razvan Burleanu era marele favorit la alegerile de miercuri, de la sediul FRF, insa acesta a avut nevoie de doua tururi pentru a-l invinge pe fostul arbitru Vasile Avram.

In primul tur, Burleanu a avut 72 de voturi, Vasile Avram a avut 59 de voturi, iar Gheorghe Chivorchian a avut 29 de voturi. Sorin Raducanu nu a fost votat de nimeni, iar Marcel Puscas s-a retras din cursa inca dinainte de startul alegerilor.

In al doilea tur, sustinut de Puscas si Chivorchian, care au fost anuntati ca vor detine posturi in viitoarea organigrama, Burleanu l-a surclasat pe Vasile Avram, obtinand 113 voturi, fata de numai 60, cate a inregistrat adversarul sau.

Interesant este ca, desi erau 173 de participanti cu drept de vot, s-au inregistrat, initial, 175 de voturi. Cum insa diferenta a fost uriasa, Vasile Avram a precizat ca nu va contesta alegerile.

sursa foto: razvanburleanu.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.084 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger