AcasăRecomandariRazvan „Juninho” Marin il face lider pe Hagi

Razvan „Juninho” Marin il face lider pe Hagi

Viitorul Constanta este noul lider al Ligii 1, pozitie dobandita in urma victoriei din partida cu Petrolul Ploiesti, scor 1-0 in favoarea „alb-albastrilor”.

Executia lui Razvan Marin l-a impresionat chiar si pe Hagi

Echipa patronata si antrenata de Gica Hagi s-a impus gratie golului reusit de Razvan Marin, fiul fostului fotbalist Petre Marin, care a transformat in stilul brazilianului Juninho o lovitura libera de la peste 25 de metri distanta. Partida de la Constanta a fost una extrem de spectaculoasa, cu multe ocazii ratate la ambele parti (cu Bogdan Mitrea si Toto Tamuz in prim planuri). Cu o singura infrangere in acest sezon, FC Viitorul este neinvinsa de trei etape (doua victorii si un egal), in timp ce Petrolul a ajuns la cinci meciuri consecutive fara succes (patru esecuri si un egal).
„Eu sunt fericit pentru Razvan Marin, baiatul asta a muncit foarte mult la antrenamente. La Viitorul se formeaza un grup frumos, ne bucuram de momentul nostru. De la meci la meci e tot mai greu, dar vad ca mergem pe un drum bun”, a declarat Hagi la finalul partidei cu Petrolul, anuntand ca Razvan Marin va fi trimis sa joace in Youth League, la Minsk, saptamana aceasta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger