AcasăSPORTRazbunarea lui Burleanu: Puscas, AFARA!

Razbunarea lui Burleanu: Puscas, AFARA!

Singurul angajat al FRF ce a luat atitudine impotriva modului in care Razvan Burleanu a numit selectionerul echipei nationale plateste acum pentru curajul avut. Numele lui Marcel Puscas a fost trecut pe lista neagra a presedintelui Federatiei Romane de Fotbal.

Dizolva toata Comisia Tehnica a FRF

Nu doar Puscas are de suferit de pe urma razbunarii lui Burleanu, ci toata Comisia Tehnica a FRF. Epigonul lui Mircea Sandu a cerut dizolvarea acestui for, care oricum avea rol mai mult decorativ, ideile si propunerile antrenorilor federali nefiind luate in seama de sefii de la „Casa Fotbalului”. Astfel, vor avea contractele reziliate urmatorii: Zorislav Kovac, Dan Apolzan, Sandu Tabarca, Miodrag Belodedici, Ciprian Paraschiv, Jean Vladoiu si Vlad Ungureanu (membrii Comisiei Tehnice, conform frf.ro).

I-a cerut lui Sabau sa vina director

Fost mare fotbalist roman, Ioan Ovidiu Sabau a recunoscut ca Federatia l-a ofertat pentru a prelua postul de director tehnic: „Am primit fisa postului, as fi avut functia de presedinte al Comisiei Tehnice. Practic, trebuia sa fac o noua Comisie Tehnica. Era de munca, trebuia sa propun antrenorii loturilor nationale… Am avut o discutie inainte de Euro, iar aceste discutii s-au reluat dupa”.

author avatar
National
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger