AcasăSPORTRazboi in Italia: Inter si AC Milan se bat pe Chiriches!

Razboi in Italia: Inter si AC Milan se bat pe Chiriches!

Chiriches, cel mai de pret jucator al Stelei

 

Finantatorul Gigi Becali solicita 10 milioane de euro in schimbul „giuvaierului” sau, jucator monitorizat de cele mai puternice formatii din Serie A.

Chiriches, cel mai de pret jucator al Stelei

Probabil ca niciodata de cand este patron, Gigi Becali n-a mai avut un fotbalist atat de dorit de marile cluburi europene. Pretul lui Vlad Chiriches creste direct proportional cu fiecare joc bun facut de fundasul central, iar acum si Inter Milano si-a anuntat intentia de a licita pentru obtinerea semnaturii

internationalului roman. Prin vocea directorului sportiv Piero Ausilio, gruparea miliardarului Massimo Moratti i-a nominalizat pe Angelo Ogbonna (AC Torino), Vlad Chiriches (FC Steaua) si Igor Lichnovsky (Universidad de Chile) drept tintele primordiale pentru „mercato invernale di riparazione”. Cum Ogbonna costa 20 de milioane de euro, iar Lichnovsky nu are niciun fel de experienta, in cazul sau punandu-se si problema acomodarii in Europa, Chiriches ramane cea mai plauzibila varianta. De stelist mai sunt interesante si echipele AC Milan, Sampdoria si Lazio.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger