AcasăRecomandariRazboi in Gruia: Rednic ii acuza de complot pe jucatorii CFR-ului!

Razboi in Gruia: Rednic ii acuza de complot pe jucatorii CFR-ului!

Antrenorul Mircea Rednic este convins ca veteranii din lot il lucreaza si da vina pe acestia pentru umilinta de la Vaslui, 0-4 cu trupa lui Adrian Porumboiu.

Ricardo Cadu este capul rautatilor in vestiar, conform aluziilor facute de Mircea Rednic (foto jos)
Mircea Rednic

Din 2005, CFR Cluj nu a fost pusa la colt cu un asemenea scor la orice meci disputat in deplasare. Acest 0-4 de luni seara este „opera” jucatorilor cu vechime din lot, acuza tehnicianul Mircea Rednic, altfel un antrenor recunoscut pentru ca nu stie sa gestioneze relatia cu vestiarul. „Principalul vinovat pentru esec sunt eu si imi asum responsabilitatea. Dar, tot vom mai schimba in primul «11», da, in continuare vom schimba”, au fost primele cuvinte rostite de „Puriu” dupa papara incasata in Moldova. Apoi, fara sa dea nume, fostul castigator al campionatului atat cu Rapid, cat si cu Dinamo a acuzat atitudinea fotbalistilor cu experienta: „Aici nu e vorba ca ne lipsesc jucatori, pai, de ce mai sunt aici cei pe care-i am in lot? De cativa ani buni, ei sunt tot aici si ma intreb de ce? Le-am oferit sansa sa joace, ce au aratat? Au aratat ca nu merita sa fie in lotul formatiei CFR Cluj. Si nu vor mai fi! Deocamdata, nu discutam despre postul meu, vorbim abia dupa etapa viitoare”.

Doi dintre cei mai slabi ceferisti in partida de la Vaslui au fost Eduard Stancioiu si Ricardo Cadu, ambii facand parte din categoria fotbalistilor care „de cativa ani buni sunt la CFR”. Despre portughez s-a mai vorbit si in trecut ca are influenta in club, conationalii Toni Conceicao, Jorge Costa si Paulo Sergio fiind instalati pe banca tehnica mai mult la propunerea sa.

Paszkany n-are chef de fotbal

Parca deloc afectat de rezultatele CFR-ului in acest campionat, finantatorul Arpad Paszkany a comentat esecul din Moldova ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat: „Am vorbit cu Rednic si i-am cerut sa fie calm, nu se pune problema sa-l demitem. Eu cred ca jucatorii au o presiune pe care nu o pot gesiona. De vina pentru aceasta infrangere sunt jucatorii care au fost pe teren”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
714 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger