AcasăSPORTRaul Catinas vrea sa-l rupa pe favoritul lui LeBanner la Superkombat Resita

Raul Catinas vrea sa-l rupa pe favoritul lui LeBanner la Superkombat Resita

Catinas - Guidon este main-event la Resita

Circuitul mondial Superkombat World Grand Prix debuteaza, sambata, cu o gala de cinci stele ce va avea loc la Resita.

Catinas - Guidon este main-event la Resita

Romania va fi reprezentata de patru dintre cei mai buni luptatori pe care ii avem la aceasta ora: Raul Catinas, Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu si Ciprian Schiopu.

„Moartea din Carpati” se bate cu egipteanul Mohamed Karim, „Fiul lui Dracula” revine in ring dupa sapte luni, urmand sa-l infrunte pe slovenul Enver Slijvar, iar Ciprian Schiopu va fi implicat intr-o piramida de patru, urmand sa-l infrunte, in semifinale, pe polonezul Dawid Kasperski.

De departe cel mai tare meci al serii il va avea in prim-plan pe Raul Catinas, acesta urmand sa se bata cu cel mai tare luptator al Frantei, Brice Guidon.

LeBanner este considerat cel mai bun luptator de K1 ce nu a reusit sa castige campionatul mondial

In varsta de 29 de ani, Guidon are 29 de victorii si 10 infrangeri la activ, printre victimele sale numarandu-se vedete precum Mourad Bouzidi, Filip Verlinden, Frank Munoz, Hesdy Gerges si chiar Rico Verhoeven, actualul lider mondial de la categoria grea.

Interesant este ca Brice Guidon este favoritul legendarului Jerome LeBanner, acesta urmand sa fie lider VIP de galerie pentru Guidon la gala de la Resita.

Alaturi de LaBanner, multiplu campion international, la Superkombat World Grand Prix Resita va fi prezent si legendarul luptator elvetian Xhavit Bajrami, acesta fiind antrenorul slovenului Slijvar.

author avatar
Cristi Ionita
1.478 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger