AcasăSPORTRateaza Turneul Campioanelor?

Rateaza Turneul Campioanelor?

Simona Halep joaca incomplet refacuta la Beijing

Ziua si meciul pentru Simona Halep la Beijing, intr-un turneu Premier Mandatory (primul dupa Grand Slam), in care sunt puse la bataie 5,4 milioane de dolari.

Simona Halep joaca incomplet refacuta la Beijing

Duminica, romanca a trecut de Barbora Zahlavova Strycova (locul 28 WTA), victorie in doua seturi in fata cehoaicei (scor 6-1, 6-4). Luni, a Halep a jucat la dublu, alaturi de Raluca Olaru, si s-a calificat in turul urmator, iar ieri s-a impus, la simplu, in fata chinezoaicei Lin Zhu (167 WTA), scor 7-5, 6-4. Nu adversara i-a pus Simonei cele mai mari probleme, ci durerile la coapsa, motiv pentru care primul set a fost dus pana aproape de tie-break, cand a doua jucatoare a lumii a fortat, reusind break-ul. In setul secund, Halep a cerut de cateva ori interventia staff-ului medical, dar a gasit puterea sa duca meciul la bun sfarsit. Calificarea in faza urmatoare ii aduce un duel cu Andrea Petkovici (17 WTA), nemtoaica pe care a eliminat-o in semifinalele de la Roland Garros.
Cu mai putin de o luna ramasa pana la Turneul Campioanelor, Simona Halep se gaseste in fata pericolului de a rata participarea la cel mai puternic turneu de tenis din lume, care are la start doar opt jucatoare, primele in clasamentul WTA. Daca va forta la Beijing si durerile vor deveni din ce in ce mai mari, atunci constanteanca va fi nevoita sa urmareasca de la televizor competitia din Singapore. „Nu sunt in cea mai buna conditie de joc, dar ma antrenez din greu si sper sa revin la forma din prima jumatate a anului”, a declarat Simona Halep dupa meciul cu Lin Zhu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger