AcasăSPORTRateaza transferul in Arabia Saudita?

Rateaza transferul in Arabia Saudita?

Tanase spera ca in vara sa prinda primul lui transfer in strainatate

Accidentarea Cristi Tanase din partida cu FC Brasov este mai grava decat se asteptau oficialii Stelei. „Decarul” bucurestenilor nu va mai juca deloc in acest sezon, insa alta este grija lui Gigi Becali!

Tanase spera ca in vara sa prinda primul lui transfer in strainatate

Leziunea fibrilara a capatului lung al muschiului biceps femural drept necesita un repaus de aproximativ o luna, a anuntat conducerea din Ghencea printr-un comunicat oficial: „Capitanul Stelei a efectuat o rezonanta magnetica la nivelul coapsei drepte si s-a stabilit diagnosticul de leziune fibrilara a capatului lung al muschiului biceps femural drept. Pornind de la acest diagnostic, putem estima faptul ca recuperarea medicala a jucatorului va dura aproximativ o luna de zile”.
Partida cu FC Brasov a fost cea de-a treia din acest retur in care Cristi Tanase a parasit terenul accidentat. Totusi, oficialii Stelei sustin in continuare ca evenimentele nu au nicio legatura intre ele, nefiind vorba despre vreo recidiva: „Tanase a iesit de pe teren la meciurile cu Gaz Metan si Astra din cauza unei tendinopatii cronice si a unei lombosciatici. A efectuat doua RMN-uuri si nu s-a constatat vreo leziune musculara”. Chiar si asa, se prea poate ca transferul lui „Dodel” in Arabia Saudita sa fie in pericol, fiind greu de crezut ca formatia Bani Yas va inainta o oferta pentru un jucator accidentat.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger