Ratangiii

Dinamovistul Filip a irosit ultima sansa a "cainilor" in partida cu CFR Cluj

Din motive de grandoare, bosii echipei din Groapa Teiului au aranjat, contra o ranita de carboave, ca meciul cu ceferistii de sub Feleac sa se joace pe Arena Nationala. Trageau, probabil, dansii speranta ca tribunele se vor umple de microbisti, iar incasarile vor aduce roni cu sacul.

Dinamovistul Filip a irosit ultima sansa a "cainilor" in partida cu CFR Cluj

N-a prea fost asa, fiindca, in ciuda timpului frumos si a importantei intalnirii, pe scaunele de plastic vopsite pastel nu si-au asezat tenderele decat vreo sapte mii de suporteri dinamovisti, care la sfarsitul intalnirii au plecat spre case dezamagiti si suduind prin strungarete, din pricina jocului aiurit al cainilor rosii. Veniti la Bucuresti cu gandul la o isprava aducatoare de puncte, clujenii au jucat enervant de economic, bagand carbuni doar cand le mai scadea presiunea in cazane sau cand catelandrii lui Bonetti, ajunsi aproape de careul lui Felgueiras, ii hamaiau a paguba. De partea ailalta, urmasii lui Cornel Dinu s-au straduit sa faca fata unui adversar experimentat, topaind de multe ori precum cangurii aflati in calduri, dar zobeala lor a fost de-a surda. E drept ca incapatanatul broscar Dario a alcatuit o echipa tanara, cu fotbalisti talentati si dornici de afirmare, insa, din pacate, lipsiti de experienta, lucru vazut de toata lumea. Ma uitam cata nevoie era acolo de batranul golgheter Danciulescu, care in mod sigur ar fi fructificat macar una dintre situatiile ratate de Tucudean si colegii sai. Incercand marea cu degetul, in ultimele minute, baietii din Stefan cel Mare, in dorinta lor de a marca golul egalizator, au reusit doar sa molesteze cu mingea spectatorii aflati in spatele portii clujene, sau au gafat mai abitir decat un chirias al scolii de nevazatori din Vatra Luminoasa! Acesti neintrecuti ratangii s-au dovedit, atunci cand se pomenesc c-au ramas singuri cu portarul, ca-s slabi de inger! Credinta lui Bonetti ca aceasta trupa tanara se va maturiza si va face o figura frumoasa in viitoarele jocuri din campionat, lipsita de contributia lui Danciulescu si a celor mai sariti de varsta, poate fi indreptatita, dar sa te uiti cum pierzi un joc si sa nu apelezi la o solutie de salvare, mi se pare o prostie. Italianul venit cu parapanta pe malurile Dambovitei ar trebui sa stie ca Dinamo nu este o echipa care poate astepta prin garile fotbalului, fiindca ea, alaturi de Steaua si Universitatea Craiova, ne-a umplut de nenumarate ori inimile de mandrie. Or, acum o privim cu tristete!

P.S. Un jalnic imberb ce scartaie la un ziar de sport incearca sa-l intepe cu plaivazul pe primarul Sorin Oprescu pentru ca acesta ar avea de gand sa acorde bani in scopul salvarii echipei de handbal Oltchim. Daca, intr-un fel, nereusitul ziarist ar putea fi luat in seama, ne intrebam ce legatura are presupusa campanie prezidentiala a lui Oprescu cu banii dati la Oltchim?! Se vede treaba ca fartangaul nu stie care-i diferenta intre unealta cizmarului si prefectura!

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger