AcasăSPORTRat sare la gatul lui Iordanescu

Rat sare la gatul lui Iordanescu

Rat si-a dorit sa joace la Belfast, dar Iordanescu a avut alta viziune asupra primului „11”

Neutilizat la Belfast, capitanul Razvan Rat a izbucnit la finalul partidei si nu s-a ferit sa-l critice pe selectionerul Anghel Iordanescu pentru ca l-a tinut rezerva tot meciul cu Irlanda de Nord.

Rat si-a dorit sa joace la Belfast, dar Iordanescu a avut alta viziune asupra primului „11”

Fundasul lui PAOK Salonic vorbeste despre sacrificiul facut pentru echipa nationala si ii reaminteste Generalului ca si-a pus in pericol cariera doar ca sa joace la Belfast. „Eu il consider un sacrificiu pentru ca am avut o accidentare si am facut tot ce se putea ca sa fiu aici, pe teren. Nu stiu daca a fost apreciat sau nu sacrificiul meu. Important este ca n-am fost pe teren, cu toate ca accidentarea pe care am avut-o ma putea tine departe de gazon cel putin 4-6 saptamani. Am reusit sa fac in asa fel incat recuperarea sa fie mult mai rapida, dar tot n-am fost pe teren. Asta e!”, a rabufnit Rat, ajuns acum la 34 de ani.

Anghel Iordanescu

Si coechipierii l-ar fi vrut pe capitan in teren, dupa cum sustine Gabi Torje: „Razvan Rat este capitanul nostru si aveam nevoie de el tot atat cum aveam nevoie si de Lucian Sanmartean si de alti jucatori care au lipsit”. Selectionerul Anghel Iordanescu a subliniat ca nu isi reproseaza alegerea primului „11”: „Avem o arie de selectie restransa si orice absenta poate influenta si jocul si rezultatul”. Cu 103 meciuri disputate la echipa nationala, Razvan Rat ocupa locul patru in topul celor mai selectionati jucatori, dupa Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi si Gica Popescu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger