AcasăSPORTRat, incert pentru Euro!

Rat, incert pentru Euro!

Razvan Rat spera sa fie capitanul nationalei si la turneul final din Franta

Internationalul roman Razvan Rat a fost supus cu succes unei interventii chirurgicale la umarul drept, dupa o accidentare suferita in „amicalul” cu Italia, de la finalul anului trecut.

Razvan Rat spera sa fie capitanul nationalei si la turneul final din Franta

Clubul Rayo Vallecano a anuntat printr-un comunicat oficial ca operatia lui Rat a decurs normal: „Razvan Rat a suferit o interventie chirurgicala la tendonul muschiului de la umarul drept. Interventia a fost efectuata cu succes la spitalul Fremap de medicii Almoguera si García de Lucas”.
Perioada de absenta nu a fost anuntata de Rayo, dar in astfel de cazuri se poate ajunge si la cinci luni de inactivitate! Recuperarea este cea mai importanta si, daca nu apar complicatii, fundasul stinga ar trebui sa revina in teren la jumatatea lunii februarie. „In cel mai fericit caz, voi reveni pe teren in patru-cinci saptamini, maximum sase. Un scenariu mai putin placut vorbeste despre o revenire in doua-trei luni, iar in cel mai rau caz, voi reveni peste cinci luni. Dar eu sper sa-mi revin la timp pentru a putea juca si pentru a face parte din lotul pentru Euro 2016”, sustine Rat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger