AcasăSPORTRat, absent cu Irlanda de Nord!

Rat, absent cu Irlanda de Nord!

Rat este cel mai experimentat fotbalist roman in activitate

Capitanul echipei nationale s-a accidentat si nu va putea evolua la Belfast, cu Irlanda de Nord, in cel mai imporant meci din preliminariile Euro 2016.

Rat este cel mai experimentat fotbalist roman in activitate

Selectionerul Anghel Iordanescu primeste o grea lovitura prin absenta lui Razvan Rat, care deja a fost scos din calcule pentru meciul de pe 13 iunie. In vederea cantonamentului comandat de „General”, olteanul Bogdan Vatajelu, fundas de banda stanga, a fost chemat de urgenta la lot. „Trebuia sa plec in vacanta vineri, cu prietenii, dar ar fi culmea sa spun ca imi pare rau ca trebuie sa merg la echipa nationala in loc sa ma duc la distractie”, a reactionat Vatajelu.
Accidentarea lui Rat a survenit in partida pe care formatia sa de club, PAOK Salonic, a pierdut-o pe teren propriu cu Atromitos, scor 0-1, in play-off-ul din Grecia.  In afara lui Razvan Rat, si portarul Costel Pantilimon va rata deplasarea de la Belfast, tot din cauza unei accidentari.

Romania, a 12-a nationala a lumii

Echipa nationala a Romaniei (foto) se mentine pe locul 12, cu 1115 puncte, in clasamentul FIFA pe luna mai. „Tricolorii” sunt mai bine pozitionati decat englezii, care au ajuns pe 15. Dintre adversarele cu care ne batem in preliminariile Euro-2016, Grecia este nationala cel mai bine clasata – locul 25, coborare de un loc fata de luna precedenta. Ungaria a urcat pe 42, Irlanda de Nord a coborat pe pozitia 44, in timp ce Finlanda si Feroe stationeaza pe 78, respectiv locul 102. Primele trei locuri sunt ocupate, in ordine, de Germania, Belgia si Argentina.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger