AcasăSPORTRăsturnare de situaţie. Unde se va juca FCSB - Dinamo. Becali: ”Au...

Răsturnare de situaţie. Unde se va juca FCSB – Dinamo. Becali: ”Au fost falși! Le-am dat un milion de euro”

Miercuri, răsturnare de situaţie în privinţa derby-ului FCSB – Dinamo: nu se va juca în Ghencea, în cele din urmă.

După lungi negocieri între reprezentanții FCSB și CSA Steaua nu s-a ajuns la un consens pentru închirierea arenei din Ghencea, chiar dacă Gigi Becali susține că a acceptat toate cerințele ”militarilor” și era gata să plătească o garanție în valoare totală de un milion de euro.

De ce au căzut negocierile CSA – FCSB?

Motivul este că CSA Steaua n-a fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, astfel încât nu mai există nicio posibilitate ca derby-ul să se joace pe Stadionul Steaua!

În acest moment, la Liga Profesionistă, FCSB e pregătită pentru a propune oficialilor Ligii scenariul de rezervă. Unul previzibil, și anume disputarea derby-ului pe „Arcul de Triumf”. Dinspre LPF răzbate clar ideea că meciul se va juca sâmbătă, la ora stabilită (22 iulie, 21:30), în casa rugby-ului românesc, potrivit gsp.ro.

Becali ameninţă că amână meciul

Până acum o săptămână, ”Arcul de Triumf” nici măcar nu era o opțiune pentru derby, pentru că nu fusese instalat încă sistemul VAR. Gigi Becali ameninţă chiar că e pregătit să amâne derby-ul cu Dinamo.

”O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a spus Gigi Becali.

FCSB – Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii, e programat sâmbătă, de la ora 21:30.

author avatar
Andrei Ștefan
557 afisari

11 COMENTARII

  1. Poate vede si el cine si cum este ! Scoate banii si pune mina si fa-ti stadion tantalaule ! Vrei de-a gata ?

  2. @ Foaie verde se dezumflă armata, nu vor bani de-a gata ,vor să muncească pentru ei, ?

  3. & ”Bravo armata, înzestrata,
    Nu luați bani ce put a brânză,
    A măgari și câini plouați
    Când ”the fashion”, ”oat couture”,
    V-așteaptă să evoluați !”, ?

  4. & Să meargă nea Gigi la Consiliul Discriminării că nu vor să închirieze stadionul și la ciobani, ?

  5. @ Ăstora de la MAPN nu le mai place „să se țepuiască”, cu Gigi Becali, nu mai e cum era cândva altădată, ? N-a fost fidel, a plecat și i-a lăsat și fără, nocturnă, ? Nea Gigi caută să se întoarcă, MAPN zice că , ‘nu le mai place, ”cu țepuit” , ?

  6. @ Numa’ „Naomi Campbelle”, ”Gigi Hadide”, ”Tyra Bankse”, ”Kate Mosse , ”Heidi Klume”, care nu put a zer și brânză, o să vină la voi pe stadioane , să facă ”Jaga ,Jaga”, justiție militară ”JAG” cu voi și pe voi să vă reprezinte ”David James Elliott- Harmon Rabb Jr.”? Deci, o ipoteză de lucru este că ăștia de la armată au văzut multe filme cu zer și brânză, de care s-au săturat , ?

  7. & Gigi Becali, un, ”individ”, ”periculos pentru armată”, le e frică să-și ia banii de la Gigi Becali, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger