AcasăSPORTRasturnare de situatie: portarul lui Alkmaar risca puscaria!

Rasturnare de situatie: portarul lui Alkmaar risca puscaria!

Goalkeeper-ul care l-a copiat pe stelistul Martinovici, lovind un suporter al echipei Ajax, care intrase pe teren, poate ajunge in spatele gratiilor.
Portarul Esteban Alvarado, de la AZ Alkmaar, va fi si el anchetat de autoritatile olandeze, deoarece l-a lovit cu sange rece de mai multe ori pe fanul „lancierilor”.Costaricanul devenit erou in „Tara lalelelor” si-a cerut scuze pentru reactia avuta: „A fost oribil. Imi cer scuze in fata tinerilor care m-au vazut si care ma considera erou, nu am dat un exemplu bun. Insa a trebuit sa ma apar”.
Esteban a parasit, deja, Olanda, insa nu cu gandul de a se sustrage anchetei, ci a plecat in tara natala pentru a sarbatori Craciunul alaturi de familie. „Am auzit ca a fost anulat cartonasul rosu si ma bucur, mi se pare corect. Acum las totul in urma si plec in Costa Rica, sa fiu cu familia mea. Daca suporterul isi cere scuze, o sa i le accept. Ar fi frumos sa imi ceara iertare”, a mai completat Esteban Alvarado.
Situatia nu este, insa, atat de simpla pentru goalkeeper. Cu toate ca a actionat in legitima aparare, el va fi anchetat si risca si inchisoarea, scrie De Telegraaf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger