AcasăSPORTRăsturnare de situație în cazul Xavi. Rămâne antrenor la Barcelona?

Răsturnare de situație în cazul Xavi. Rămâne antrenor la Barcelona?

Răsturnare totală de situație! Parcă ieri Xavi și Barcelona își anunțau dramatic despărțirea, dar acum iubirea nu mai pare fi atât de…interzisă.

Legenda Barcelonei a anunțat că va demisiona din funcția de antrenor, pentru binele echipei, la sfârșitul lunii ianuarie, în urma unei înfrângeri devastatoare din La Liga, când catalanii au pierdut cu 5-3 în fața celor de la Villareal.

Teoretic, Joan Laporta ar fi nevoit să caute un antrenor până la 30 iunie. Hansi Flick și Thomas Tuchel sunt două posibile nume care ar putea veni pe banca Barcelonei.

S-au făcut deja demersuri pentru aducerea unui nou antrenor. Directorul sportiv, Deco, ar fi purtat deja discuții cu antrenori în acest sens, relatează SPORT.

Cu toate astea, într-o săptămână se pot schimba multe. Între timp, Barca s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor pentru prima dată în ultimii 4 ani.

Calificarea a reaprins flacăra speranței pentru Barcelona. În următoarea fază a competiției, catalanii o vor înâlni pe Paris Saint Germain, “una dintre cele mai slabe adversare posibile”, după cum a spus Xavi.

Vicepreședintele Rafa Yuste a spus direct că vrea ca Xavi să rămână după ce Barca a eliminat-o pe Napoli în optimile de finală. El este încrezător că pot avea parte de o victorie în fața granzilor din Ligue 1.

În plus, speranța că pot ajunge în finală a crescut după victoria categorică cu 3-0 de duminică, împotriva lui Atletico Madrid.

Una peste alta, Barcelona a decis: nu se va mai vorbi despre înlocuirea lui Xavi până când nu văd rezultatele din Champions League.

author avatar
Mihail Ioan
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger