AcasăSPORTRăsplată regală: ce vor primi jucătorii saudiți după victoria împotriva Argentinei, de...

Răsplată regală: ce vor primi jucătorii saudiți după victoria împotriva Argentinei, de la Campionatul Mondial din Qatar

printulRăsplată regală: ce vor primi jucătorii saudiți după victoria împotriva Argentinei, de la Campionatul Mondial din Qatar

A venit răsplata pentru jucătorii Arabiei Saudite, după ce au învins naționala Argentinei la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a oferit jucătorilor naționalei câte un Rolls Royce Phantom, după ce au bătut Argentina în prima etapă din grupele Campionatului Mondial, scor 2-1.

Câte un Rolls Royce Phantom pentru jucătorii Arabiei Saudite pentru victoria cu Argentina

Toți jucătorii din lotul Arabiei Saudite au fost răsplătiți după șocul cu Argentina cu câte o mașină de lux, potrivit VoetbalPrimeur. Prețul de pornire al unui Rolls Royce Phantom nou este de 460.000 de dolari americani. De asemenea, bolidul de lux atinge 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Va fi un stimulent destul de important pentru jucătorii Arabiei Saudite să încerce să ofere o nouă surpriză la CM 2022 Qatar. Sâmbătă, de la ora 15:00, Arabia Saudită va întâlni Polonia.

În acest moment, Arabia Saudită este lidera surprinzătoare a unei grupe din care mai fac parte Argentina, Polonia și Mexic.

Zi liberă națională în Arabia Saudită

După victoria uriașă cu Argentina, de marți, conducerea Arabiei Saudite a decretat zi liberă miercuri. Astfel, fanii arabi au putut continua sărbătoare declanșată la finalul șocului cu sud-americanii.

Ziua liberă s-a aplicat angajaților din sectoarele private și publice, dar și elevilor și studenților din toată țara.

author avatar
Andreea Vlad
825 afisari

3 COMENTARII

  1. Cand a auzit Burleanu a zis ca isi da si el o prima.
    Da s-a gandit ca măcar asa o masina ca nenea Gigi dacă nu alt chilipi, evident cu plinul din uzina la penuria asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger