AcasăSPORTRascumparare de 150.000 de euro pentru fotbalistul rapit

Rascumparare de 150.000 de euro pentru fotbalistul rapit

(foto: wikipedia)

Rapitorii cer 150.000 de euro in schimbul mijlocasul nigerian Christian Obodo. Politistii spera sa-l elibereze fara a plati.

(foto: wikipedia)

Rapitorii internationalului nigerian Christian Obodo cer 150.000 de euro in schimbul eliberarii acestuia. Anuntul a fost facut de catre politistii nigerieni, acestia declarand ca fac tot posibilul ca sa-l elibereze fara ca acesta sa aiba de suferit, ori sa plateasca suma ceruta de catre rapitori.

„Confirmam ca Obodo a fost rapit sambata la Warri si facem tot ce este posibil pentru eliberarea sa. Speram sa-l eliberam nevatamat si lucram cu toate grupurile de securitate, inclusiv cu gastile de cartier”, a declarat Charles Muka, purtatorul de cuvant al politiei nigeriene, pentru supersport.com.

Mijlocasul nigerian a fost rapit sambata, din fata bisericii din Warri, orasul sau natal. In momentul rapirii se afla singur in masina.

Rapirea fotbalistului nu reprezinta o premiera in Nigeria, prin aceeasi situatie trecand si fratele fundasului formatiei Everton, Joseph Yobo, si pe tatal mijlocasului echipei Chelsea Londra, John Obi Mikel. In ambele cazuri persoanele rapite au fost eliberate fara incidente.

Christian Obodo, in varsta de 28 de ani, a jucat sezonul trecut la Lecce, sub forma de imprumut de la Udinese.

author avatar
Ionut Zgimbau
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger