AcasăSPORTRascoala din Stefan cel Mare

Rascoala din Stefan cel Mare

RUPTURA Bonetti tipa, jucatorii il ignora complet

Vestiarul „cainilor” a luat foc dupa infrangerea de sambata seara cu CFR Cluj. Antrenorul si-a acuzat jucatorii de blat, l-a umilit pe veteranul Danciulescu, dar tot rezista pe banca.

Presedintele Nicolae Badea nu vrea sa-si recunoasca greseala comisa in urma cu o luna – cand l-a angajat pe Dario Bonetti – si anunta ca gireaza toate actiunile staff-ului tehnic.

RUPTURA Bonetti tipa, jucatorii il ignora complet

Remarcele facute de Ioan Andone la adresa lotului „cainilor”, in zilele premergatoare meciului decisiv Dinamo – CFR Cluj, si-au atins scopul: Dario Bonetti a inceput sa se uite chioras la proprii jucatori si nu s-a ferit in a-i acuza ca vor tranti partida. Sambata seara, chiar si la pauza, italianul le-a vorbit fotbalistilor despre blatul pe care l-au pus la cale: „Ori sunteti drogati, ori v-ati vandut adversarului!”. Fluierul de final l-a descatusat pe atacantul Danciulescu, veteranul lotului declansand atacul: „Toata saptamana am fost acuzati de Bonetti ca nu vrem sa jucam corect si ca suntem «blat». Ba a fost si in ziua dinaintea partidei o discutie pe aceasta tema. Moti si Scarlatache au fost acuzati ca au luat cartonase galbene intentionat ca sa stea cu CFR Cluj. Despre mine, colegii de pe banca mi-au spus ca Bonetti voia sa ma schimbe inca din minutul 10. Sunt multi jucatori care in momentul actual nici nu isi mai doresc sa joace din cauza a ceea ce s-a intamplat, mai ales ca au fost acuzatii si dupa meciul cu Universitatea Cluj”.

ATAC Danciulescu si Kone au facut tot posibilul ca sa-l stopeze pe Ronny

Si fundasul Luchin l-a luat la tinta pe Bonetti: „In loc sa fim incurajati, la pauza am fost acuzati de blat. A fost reprosata relatia anumitor jucatori cu Andone”. Asadar, cu patru etape inainte de finalul campionatului si inainte de finala Cupei Romaniei, la Dinamo este degringolada: fotbalistii refuza sa mai intre pe teren atat timp cat Dario Bonetti este antrenor, italianul crede ca este lucrat de jucatori, in timp ce presedintele Badea gireaza toate actiunile italianului.

Rednic, un Bonetti mai mic

In 2007, culmea, tot dupa un joc cu CFR Cluj, antrenorul de atunci al „cainilor”, Mircea Rednic, intra in colimatorul fotbalistilor, fiind acuzat ca si-a insusit aproape un milion de euro, bani promisi de Gigi Becali pentru o victorie dinamovista. A fost ultimul moment in care vestiarul din Stefan cel Mare a rabufnit la adresa staff-ului tehnic, intre jucatori si Rednic producandu-se, la vremea respectiva, o ruptura totala. La fel ca acum, doar ca Dario Bonetti sta pe banca.

Zenga, ultimul italian care i-a atacat pe romani

Pe cand inca era un idol in Ghencea, italianul Walter Zenga si-a luat avant cu o declaratie ofensatoare la adresa Romaniei, afirmand despre tara noastra ca este „una paese di merda”. Ieri, comentand spusele lui Danciulescu, antrenorul Dario Bonetti a precizat: „Dupa parerea mea, tot ce se intampla este teatru romanesc”.

„Danciu” vrea sa se retraga!

Atacantul in varsta de 35 de ani ia in calcul varianta retragerii din fotbal, scarbit de banuielile tehnicianului italian. „Imi vine sa ma las! Eu as vrea sa-mi inchei cariera la Dinamo la fel de frumos asa cum am inceput, dar… Nu am nimic cu Bonetti, poate sa ramana si 300 de ani, pe mine ma deranjeaza lucrurile care s-au spus. Cand acuzi, trebuie sa vii cu dovezi!”, a afirmat, ieri, Danciulescu.

Badea merge pe mana antrenorului

Era de asteptat ca presedintele clubului sa-i dea credit italianului, din moment ce el a insistat pentru readucerea lui Dario Bonetti in 2012. Orice alt mesaj transmis de Badea ar fi insemnat sa isi recunoasca greseala facuta pe 10 aprilie a.c. „Nu se pune problema demiterii lui Bonetti! Nu numai jucatorii, ci noi toti ar trebui sa ne intrebam daca si cat ne-am facut datoria fata de clubul Dinamo! Intr-adevar, in pauza meciului cu CFR, Dario le-a reprosat baietilor ca au pregatit una si joaca altceva, context in care i-a banuit ca sunt drogati ori blatuiti! Poate ca s-a pripit, dar alti antrenori au gresit mult mai grav. Pe moment, Dario Bonetti continua la Dinamo”, a anuntat Badea.

Proiectul „Bonetti”, un mare fas

Nicolae Badea si Dragos Savulescu au preluat puterea la FC Dinamo, profitand si de retragerea lui Cristi Borcea la Miami, insa toate deciziile majore luate la club s-au dovedit falimentare. In primul rand, este vorba despre proiectul „Bonetti”, o adevarata bomba cu ceas aruncata in vestiar. Italianul nu doar ca nu are rezultate (doua victorii, un egal si trei infrangeri), dar si-a pierdut si putinul respect de care se bucura in randul fotbalistilor.

CFR – favorita, Dinamo are 1% sanse

In urma victoriei din Stefan cel Mare (gol Kapetanos – minutul 90), clujenii se pot considera castigatorii campionatului in proportie de 90%. Pentru CFR mai sunt doar doua partide dificile, cu „U” Cluj (maine) si cu Steaua (ultima etapa). De partea cealalta, Dinamo este la opt puncte in spatele liderului si doar viseaza la campionat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger