AcasăSPORTRaportul arbitrului este favorabil CFR-ului

Raportul arbitrului este favorabil CFR-ului

Mircea Bornescu l-a pus la pamant pe Ricardo Cadu dintr-o singura lovitura

Arpad Pasykanz acuza presiuni exercitate la finalul meciului: „S-au dat telefoane din partea LPF pentru influentarea intocmirii raportului de joc, mai exact sa se dea o anumita directie care sa aiba acoperire de a se hotara infrangere pentru ambele echipe”.

Mircea Bornescu l-a pus la pamant pe Ricardo Cadu dintr-o singura lovitura

Si, totusi, surse din anturajul „centralului” Alexandru Tudor afirma ca raportul intocmit de arbitrul bucurestean este favorabil liderului CFR Cluj. Trebuie stiut ca membrii Comisiei de Disciplina vor da un verdict pe baza celor scrise in raport de „Brad Pitt”. Iar toate informatiile indica faptul ca Tudor a oprit doar carnetele de joc ale eliminatilor Ricardo Cadu si Mircea Bornescu, semn ca nu s-a pus niciun moment problema sa dea afara „cate cinci fotbalisti de la fiecare formatie in parte”, asa cum declarase Alexandru Boc (observatorul partidei) ca i-ar fi spus arbitrul. Mai mult, se pare ca Alexandru Tudor ar fi scris in raport ca meciul nu mai putea continua in conditii de securitate dupa incaierarile din teren si din tunelul care ducea la vestiare. Pe de alta parte, Arpad Paszkany acuza Liga ca face presiuni pentru ca derby-ul „U” Cluj – CFR sa fie pierdut la masa verde de ambele echipe, caz in care Steaua si FC Vaslui s-ar putea implica din nou in lupta pentru titlu.

Echipa lui Andone a premeditat incidentele!

Cei de la Universitatea, mai intai prin vocea antrenorului Claudiu Niculescu, apoi prin cea a presedintelui Felix Grigore, au auzat faptul ca incidentele de la Cluj au fost premeditate. In opinia gazdelor de pe „Cluj Arena”, elevii lui Andone au venit pregatiti sa provoace atat adversarii din teren, cat si fanii Universitatii. Prima dovada este reactia capitanului Cadu, care a facut gesturi provocatoare catre galeria „U” dupa marcarea golului. Apoi, a surprins reactia „cuminte” a colegilor lui Cadu, in momentul in care acesta a fost bruscat de Bornescu, fotbalistii CFR-ului stiind ca orice gest de implicare intr-un conflict ar putea afecta o eventuala victorie la „masa verde”. In plus, in momentul in care s-a produs altercatia din tunel, majoritatea jucatorilor de la CFR a zbughit-o catre vestiare, desi nu se intamplase nicio tragedie. Nu in ultimul rand, Ioan Andone a fost surprins de camerele tv inducandu-i arbitrului Tudor  ideea inchiderii jocului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger