AcasăSPORTRapidul se vinde pana pe 10 ianuarie!

Rapidul se vinde pana pe 10 ianuarie!

„Salvatorii” din vara ai Rapidului dau bir cu fugitii dupa mai putin de sase luni in care au investit sperante si vorbe multe in clubul feroviar. Pana la finalul saptamanii viitoare, giulestenii vor avea un alt actionariat.

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu mai sunt dispusi sa asigure finantarea Rapidului si in 2014. Prin intermediul impresarului Florin Manea, fiul legendei „visinii” Nicolae Manea, cei doi afaceristi pregatesc cedarea pachetului majoritar de actiuni catre un grup de investitori straini. „Saptamana viitoare speram sa finalizam negocierile cu un grup puternic de investitori.

Si-au manifestat interesul sa cumpere 80% din actiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului si ne dam la o parte daca e vorba de oameni mai potenti decat noi. Acesti investitori sunt adusi de Florin Manea, iar proiectul lor este foarte serios. Sunt datorii foarte mari, in continuare, iar eu si Adrian Zamfir nu ne vom alege cu nici un ban de pe urma acestei posibile tranzactii. Toti banii vor intra in club. Daca nu vom reusi sa vindem, Rapidul nu va muri, insa vom recurge la vanzarea jucatorilor ca sa supravietuim”, a dezvaluit Nicolae Cristescu la DigiSport.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger