AcasăSPORTRapidul se trateaza cu vitamina B

Rapidul se trateaza cu vitamina B

Batranul „Giulesti” este obisnuit cu plimbarile intre „A” si „B” ale Rapidului

Cu un lot care la anul s-ar fi batut cu siguranta la cupele europene, Rapidul n-a izbutit miracolul: salvarea de la retrogradare nu a putut fi evitata dupa dezastruosul tur de campionat din 2014!

Batranul „Giulesti” este obisnuit cu plimbarile intre „A” si „B” ale Rapidului

Degeaba au fost adusi fotbalisti cu experienta, nici macar fratii Joan si Edu Oriol ori Lopez Garai n-au putut salva naufragiul Rapidului, desi cei trei sunt obisnuiti cu duelurile Barcelonei si a Realului Madrid. Cand este sa se aleaga praful, „B-ul” scrie pe soarta giulestenilor, care la Cluj, cu CFR, au jucat ca niciodata si-au pierdut ca-ntotdeauna!
Salvate de TAS, gazdele n-au fortat decat atunci cand impotenta bucurestenilor tindea sa devina cronica, daca nu chiar banuitoare. Petrucci si Tade au curmat suferinta rapidista in mai putin de un sfert de ora (min. ’60 si ’74). „A fost un meci decisiv, dar, din pacate, am ratat multe ocazii in prima repriza, iar a doua a fost complet diferita. Pacat pentru Rapid, pentru fani, pentru baieti, caci au muncit foarte bine, cel putin de cand am venit eu la echipa. Imi pare rau pentru toata lumea care iubeste Rapidul”, a reactionat Cristiano Bergodi la finalul meciului. Despre continuarea pe banca tehnica a „feroviarilor”, nici nu se pune problema, italianul urmand a reveni in Serie A, la Udinese, acolo unde il va insoti si capitanul rapidistilor, Cristi Sapunaru. „Nu regret nimic, deloc! Am venit la Rapid, inainte de toate, pentru ca m-am simtit foarte bine aici in 2007. Am venit cu placere si cu inima deschisa. Situatia era dramatica, aveam 6-7 puncte in urma Brasovului si nimeni nu s-a gandit ca CFR isi va primi punctele de la TAS. Acum, sincer, nu pot spune daca raman. Mai este un meci si trebuie sa respectam brandul Rapid. Nu pot sa pun nimic despre viitorul meu, nu are rost acum”, a incheiat Bergodi.

Si „U” Cluj a retrogradat

Sperante spulberate si pentru Universitatea Cluj, care si-a inecat in Dunare, la Galati, toate sansele de a mai ramane in Liga 1. Deja retrogradata, Otelul a facut o partida de zile mari cu „U” si s-a impus cu 2-1, goluri Hamroun si Tudorie. La fel ca rapidistii, oaspetii pot da vina pe ghinion, Kovacs, Ceppelini si Mengolo ratand din toate pozitiile. „Cand ratezi de cinci ori cu portarul, dai o bara si primesti doua goluri prostesti, nu merita sa ramai in Liga 1. Speram sa ne salvam atat timp cat matematica ne permitea”, a comentat antrenorul lui „U”, Adrian Falub.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger