AcasăSPORTRapidul l-a ales pe Cristi Dulca

Rapidul l-a ales pe Cristi Dulca

Cristi Dulca are in palmares un titlu cucerit cu Rapid in 1999

Rapidul a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 0-0, meci in urma caruia echipa din Giulesti a ajuns pe ultimul loc in clasamentul Ligii 1.

Cristi Dulca are in palmares un titlu cucerit cu Rapid in 1999

Chiar daca mai au o singura luna de incasat din restantele salariale, situatie de invidiat pentru multe echipe din campionat!, jucatorii Rapidului tot nu arata ca au chef de fotbal. In fata CFR-ului, aproape 4.000 de spectatori au inghetat in cautarea vreunei farame de interes din partea favoritilor. Lamuriti cu „vedetele” de pe teren, fanii si-au indreptat atentia spre una dintre gloriile clubului, Nicolae Manea, care a fost diagnosticat cu cancer. „Adevaratul derbi il joci acum cu viata/ Nea Nae, lupta… nu-ti pierde speranta”, i-au transmis suporterii fostului presedinte din Grant.
In privinta formatiei, lucrurile par lamurite, la conducerea tehnica urmand a fi instalat Cristi Dulca. In weekend, acesta si-a prezentat demisia de la Gaz Metan Medias informatie confirmata de Ioan Horoba: „Am discutat cu Dulca, dar a fost de neclintit in privinta deciziei. S-a simtit tradat chiar de jucatori. Era total nemultumit de cum au raspuns acestia comenzilor lui. Noi oricum aveam de gand sa incheiem colaborarea cu el la sfarsitul lui 2014”. La randul lui, Cristi Dulca a afirmat ca a fost dezamagit de evolutia echipei din meciul de la Chiajna, cu Concordia, scor 0-2: „Sincer, ma asteptam ca jucatorii sa fi avut o reactie, ceva. Asta e! Urmeaza sa ma linistesc. E dificil, am fost un an si jumatate la echipa, iar perioada in care eram neplatiti ne-a apropiat si mai mult. Chiar si femeile de serviciu ne incurajau atunci, inainte de vreun meci. Sper din tot sufletul ca Gazul sa se salveze, mi-ar parea rau sa ii vad in Liga 2”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger