AcasăSPORTRapidul are lot si Mot

Rapidul are lot si Mot

Abrudan (4), Milisavljevic (7) si Renan Silva (30) si-au ales numerele cu care vor evolua pentru Rapid

Ovidiu Ioan Sabau este oficial, incepand de ieri, noul antrenor al Rapidului. Ex-tehnicianul celor de la FCM Tg.Mures a fost prezentat chiar de catre finantatorul George Copos.

Abrudan (4), Milisavljevic (7) si Renan Silva (30) si-au ales numerele cu care vor evolua pentru Rapid

Antrenorul de 44 de ani revine in Giulesti dupa noua ani, Ioan Ovidiu Sabau reusind sa castige de doua ori titlul cu Rapid, ca jucator, in 1999 si 2003.

Giulestenii isi pun mari sperante in Sabau pentru sezonul urmator

In ciuda planului acesta de a repeta isprava de a iesi campion si ca antrenor al giulestenilor, Sabau va trebui sa se descurce cu un lot improvizat, patronul George Copos plangandu-se, in stilu-i clasic, ca a cheltuit 12 milioane de euro sezonul precedent fara ca echipa antrenata de Lucescu jr. sa obtina vreun trofeu. Alaturi de Sabau, giulestenii si-au prezentat si trei dintre achizitiile efectuate in aceasta vara, fundasul Octavian Abrudan si mijlocasii Nemanja Milisavljevic si Renan Silva. Finantatorul Rapidului a anuntat ca in Giulesti mai sunt asteptati doi jucatori, un portar, cel mai probabil portughezul Pedro Taborda, si un atacant, posibil brazilianul Paulo Sergio, fost coleg cu Renan la Flamengo Rio de Janeiro. De asemenea, Constantin Zotta, presedintele Rapidului, sustine ca, dupa Daniel Pancu, mijlocasul Stefan Grigorie si fundasul Glauber Berti si-au dat si ei acceptul de a continua cu Rapid, portughezul Rui Duarte avand si el sanse mari sa se afle in lotul lui Sabau in sezonul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger