AcasăSPORTRapidul are bani de TAS

Rapidul are bani de TAS

Nicolae Manea incearca sa salveze clubul de la faliment

Chiar daca in insolventa si fara absolut niciun sprijin financiar din partea vreunui conducator, clubul Rapid a reusit sa faca rost de banii necesari inaintarii unei actiuni la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Nicolae Manea incearca sa salveze clubul de la faliment

Giulestenii reclama Comisia de Apel a Administratiei de Licentiere, instanta care i-a refuzat dreptul de a participa in Liga 1 din sezonul viitor, desi echipa a promovat matematic prin criteriul sportiv. Conducerea Rapidului a tradus toata documentatia necesara, iar vineri va transmite dosarul, printr-un curier international, instantei de la Lausanne. Taxa de inscriere a recursului reprezinta doar o parte din suma pe care FC Rapid o are de achitat la TAS. Pe parcursul actiunii, gruparea giulesteana va fi nevoita sa plateasca si alte taxe, precum si serviciile celor trei arbitri care vor solutiona cauza. In total, este vorba despre o suma de aproximativ 30.000 de franci elvetieni. Un om de afaceri roman, care doreste sa-si pastreze anonimatul, intentioneaza sa achite diferenta de care are nevoie FC Rapid. „Este un om potent financiar, dar nu vrea sa iasa in fata cu chestia asta. Vrea doar sa plateasca suma necesara pentru ca Rapid sa mearga la TAS”, au declarat surse din cadrul clubului.
Din cate se pare, oficialii Rapidului au solicitat Tribunalului de la Lausanne ca recursul sa fie solutionat de aceiasi arbitri care au judecat anul trecut actiunea Universitatii Cluj. La 5 iulie 2013, TAS a dat dreptate „U” Cluj, care nu primise licenta pentru Liga 1 pe motiv de insolventa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger