AcasăSPORTRapidistul Herea este ferm: "Nu ne prezentam la meciul de la Constanta!"

Rapidistul Herea este ferm: „Nu ne prezentam la meciul de la Constanta!”

Rapidistii asteapta oferte de transfer

Desi toata lumea se astepta ca giulestenii sa renunte la protest, elevii lui Marian Rada sustin ca este putin probabil ca echipa sa se prezinte la meciul cu Viitorul Constanta de sambata.

Mijlocasul Ovidiu Herea, unul dintre cei mai importanti jucatori din vestiar, anunta ca jucatorii au revenit la antrenamente, dar ca in acest moment sunt decisi sa nu faca deplasarea la Constanta.

„Chiar daca protestam in continuare fata de ceea ce se intampla, respectam programul impus de domnul Rada. Joi ne-am antrenat, insa ne mentinem decizia de a nu ne prezenta la meciul de la Constanta. Nu ne e teama ca vom fi acuzati de alte cluburi ca nu respectam competitia, mai rau decat ceea ce ni se intampla ce poate fi?!? Personal, imi doresc sa joc la Constanta, pentru ca acolo e fratele meu si e un meci special, dar asta e situatia deocamdata”, a spus Herea pentru Digi Sport.

In plus, mijlocasul a anuntat ca prima promisa de afaceristul Gruia Stoica, pentru egalul cu Steaua, nu a ajuns inca la jucatori, dar ca ar fi dispus sa continue in Giulesti, in cazul in care clubul ar intra pe mainile boss-ului de la GFR, iar Ioan Andone ar veni manager general.

Herea se asteapta ca o decizie definitva in privinta deplasarii de la Constanta sa se ia vineri, dupa ce instanta va decide daca aproba sau nu planul de reorganizare al clubului Rapid, plan acceptat de creditori la limita, scor 3-2.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger