AcasăSPORTRapidistii vor sa boicoteze meciul cu Pandurii!

Rapidistii vor sa boicoteze meciul cu Pandurii!

Spectrul retrogradarii ii sperie pe giulesteni!

Din ciclul nicio etapa fara scandal la Rapid, elevii lui Marian Rada ameninta, de aceasta data, ca parasesc echipa in cazul in care conducerea nu rezolva problemele financiare cu care se confrunta clubul!

Spectrul retrogradarii ii sperie pe giulesteni!

Acum, nu se mai pune doar problema salariilor restante, ci a obtinerii licentei! O eventuala retrogradare in Liga a 3-a ar pune bomboana pe coliva si asa saracacioasa a Giulestiului. Desi jucatori precum Pancu sau Nicolae Grigore si-au anuntat dragostea neconditionata fata de culorile „alb-visinii”, Rapid va trece, in vara, printr-o noua epurare masiva a lotului, iar acest aspect sperie intreaga suflare rapidista. Si cum jucatorii sunt neplatiti de cel putin doua luni, cei mai multi si-au facut deja bagajele. Constienti ca viata de fotbalist nu tine prea mult si dragostea trece prin stomac, Grigorie, Roman, Herea sau chiar si mai tinerii Alex Coman si Ciolacu sunt gata sa plece catre zari mai calde in cazul in care clubul nu obtine licenta. Totul depinde de decizia care se va lua astazi, in legatura cu planul de reorganizare al clubului. Viorel Duru, directorul Comisiei de Licentiere a cluburilor, a precizat ca „pana la data de 31 martie 2013 trebuie ca toate datoriile inregistrate din obligatiile legale si contractuale sa fie achitate. In caz contrar, nu are dreptul sa participe nici in Liga a 2-a”.

Salvarea ar putea veni din doua parti: ori se implica un alt investitor, respectiv Gruia Stoica, cel care negociaza in prezent cu George Copos, ori giulestenii fac dovada ca planul de reorganizare a fost aprobat. Cert este ca cei mai multi dintre jucatori nu vor sa intre pe teren la meciul cu Pandurii Targu Jiu, de maine seara, in cazul unui raspuns nefavorabil din partea Comisiei de Licentiere. Ei nu vor sa-si compromita sansele de a-si gasi echipe noi, din vara, prin intermediul unor accidentari suferite cand jucau pentru o echipa care oricum nu este cu plata salariilor la zi.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger