AcasăSPORTRapidistii s-au saturat de promisiuni: "Sa se antreneze Copos!"

Rapidistii s-au saturat de promisiuni: „Sa se antreneze Copos!”

Atacantul Daniel Pancu si-a asumat rolul liderului de sindicat in vestiar. La finalul partidei cu Petrolul, veteranul lotului giulestean i-a transmis patronului George Copos ca intreaga echipa intra in greva pe perioada nedeterminata.

Daniel Pancu, purtator de cuvant al vestiarului rapidist

In trei meciuri oficiale pe 2013, Rapidul n-are niciun gol marcat (victoria de la Iasi, 1-0, a fost adusa de autogolul moldoveanului Cretu), dar asta nu-i deranjeaza catusi de putin pe jucatori. Ultimul rezultat, 0-0 acasa cu Petrolul Ploiesti, l-a multumit pe atacantul Daniel Pancu, „e un punct care ne va ajuta in viitor”.

Erijat in portavocea vestiarului giulestean, veteranul de 35 de ani anunta ca echipa va intra in greva incepand de astazi: „Probabil ca, daca nu ne vom primi banii, saptamina viitoare nu ne vom antrena deloc. E normal sa se intample asta daca tu, ca patron, promiti ceva si nu te tii de cuvant. Sunt unii jucatori aflati in situatie financiara critica, iar eu cred ca cea mai buna idee e sa facem greva saptamana care vine”.

In alta ordine de idei, proiectul „new Rapid” il incanta pe Ioan Andone. Prezent la partida cu Petrolul, „Falcosul” si-a aratat disponibilitatea de a prelua echipa, la vara, cand se termina campionatul: „Imi era dor de atmosfera de la Rapid, voi mai veni. Din vara, discutam mai multe, eu chiar m-as intoarce la Rapid. Mi-a placut cum arata echipa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger