AcasăSPORTRapidistii s-au batut intre ei pentru Tinutul Secuiesc

Rapidistii s-au batut intre ei pentru Tinutul Secuiesc

Suporterii Rapidului, unici in absolut toate felurile

Inca o data, suporterii rapidisti nu au ratat prilejul de a se face de ras: s-au strans in Sala Rapid ca sa scandeze impotriva Tinutului Secuiesc si au sfarsit prin a se lua la bataie intre ei!

Suporterii Rapidului, unici in absolut toate felurile

Nici n-a mai fost nevoie sa se contreze cu rivalii de la Sepsi Sfantu Gheorghe, giulestenii au avut grija sa-si imparta singuri pumni si picioare. Incidentele au avut loc sambata, in timpul meciului de baschet dintre Rapid si Sepsi, contand pentru Liga Nationala. „In timpul partidei, a izbucnit un incident intre doua factiuni ale galeriei rapidiste. Jandarmii au intervenit la timp, au inabusit conflictul si au scos in afara salii aproximativ 40 de suporteri pentru a fi legitimati si identificati in urma vizionarii probelor video”, a explicat Georgia Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti. La meci asistau aproximativ 300 de suporteri, dar dupa incidente o mare parte a galeriei rapidiste a parasit sala, in tribune ramanand doar 70 de persoane.
Pe principiul „si noi pe voi”, giulestenii au afisat si un banner care s-a dorit a exprima cu totul altceva. „Tinutul Secuiesc nu este Romania”, au scris rapidistii, mesaj ce doar a starnit zambete si aprobari in tabara „maghiara”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger