AcasăSPORTRapidistii, nerabdatori sa plece in India

Rapidistii, nerabdatori sa plece in India

Rapidistii lui Dan Alexa vor inapoi in Liga 1

Cu Dan Alexa in mare forma, rapidistii s-au reunit, ieri dimineata, pentru un retur in care se urmareste promovarea directa in Liga 1.

Rapidistii lui Dan Alexa vor inapoi in Liga 1

In vederea unei cat mai bune pregatiri, giulestenii au ales sa mearga in India, acolo unde intre 5 si 21 februarie vor lua parte la un puternic turneu amical. Printre adversare, formatii ca River Plate si Brazilia Under 21. „Turneul din India este unul foarte bun. Totusi, un minus il reprezinta faptul ca ne intoarcem destul de tarziu, cu doar o saptamana inainte de primul meci oficial pe 2016, cel de la Clinceni. Este un turneu de traditie cu multe echipe bune si e foarte bine ca mergem acolo”, a comentat Dan Alexa.
Referitor la lotul de jucatori, cel supranumit „Chirurgul” si-a exprimat dorinta de a transfera la Rapid cativa fotbalisti care sa faca diferenta prin valoare si determinare: „A ramas nucleul de baza din prima parte a campionatului, dar vor veni si patru, cinci jucatori. Vlad Morar va semna cu Rapid in orele urmatoare, iar Lopez Garai vine in tara la sfarsitul saptamanii. Paul Batin este si el o tinta pentru noi, la fel si Edu Oriol, un jucator de calitate. Totusi, nu vom aduce foarte multi fotbalisti pentru ca suntem intr-un proces de insolventa si nu ne permitem transferuri scumpe”. Pana acum, Rapid s-a despartit de Pulpo Romero, Adrian Avramia, Ferran Monzo, Davide Grassi si Florin Cioabla.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger