AcasăSPORTRapidistii ies din greva si intra-n miting!

Rapidistii ies din greva si intra-n miting!

Rapidistii s-au intors la antrenamente

Jucatorii Rapidului au absentat si de la antrenamentul de ieri dimineata, cu totii preferand sa-si piarda vremea pe la sediul AFAN. Dupa cateva minute de lamentari, s-a luat decizia pichetarii sediului FRF peste doua saptamani.

Rapidistii s-au intors la antrenamente

Bagati in seama mai mult de complezenta, rapidistii au fost sfatuiti de Dumitru Costin, seful Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, sa-si revina-n fire si sa se-ntoarca la antrenamente, altfel nu vor vedea nici procentul de 10% din salarii ramas de achitat de catre George Copos!

„Cunoastem situatia nenorocita a clubului, dar legea ii ajuta pe cei de la Rapid! Legea le da voie ca banii vostri sa fie taiati si sa luati foarte putin din ce vi se cuvine. Nu puteti apela la camatari, nu trebuie sa traiti de pe azi pe maine. Mircea Sandu nu e in tara, am vorbit cu el si o sa mergem cu totii la FRF. O sa cer in viitorul C.Ex al FRF ca Rapid sa va plateasca lunar, dar nu pot sa va promit ca o sa castigam”, a declarat Dumitru Costin, care i-a sfatuit pe jucatori sa revina la antrenamente, in caz contrar riscand sanctiuni din partea clubului. Chiar daca greva a luat sfarsit, giulestenii vor continua protestele. Astfel, in weekend, elevii lui Marian Rada vor intarzia 10 minute startul partidei cu Gloria Bistrita, iar peste doua saptamani sunt decisi sa picheteze sediul FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger