AcasăSPORTRapidistii decid joi daca se prezinta la meciul cu Viitorul Constanta

Rapidistii decid joi daca se prezinta la meciul cu Viitorul Constanta

Fotbalistii de la Rapid au alcatuit o delegatie ad-hoc care a participat, miercuri, la o serie de discutii cu Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Giulestenii sunt nemultumiti ca nu si-au mai incasat salariile de luni bune, iar insolventa in care se afla clubul ii face sa piarda aproximativ 90% din bani.

Desi Mircea Sandu a discutat cu ei, fotbalistii sunt retigenti ca problema se poate rezolva.

Conform gsp.ro, mijlocasul Stefan Grigorie, unul dintre reprezentantii echipei la intalnirea cu presedintele FRF, a precizat ca „i-am prezentat lui Mircea Sandu punctul nostru de vedere. Ne-a ascultat, dar n-a luat nici o decizie deocamdata. Voi vorbi si cu restul colegilor, iar maine vom avea o conferinta de presa in care vom anunta ce decizie am luat”.

Concret, fotbalistii de la Rapid au decis ca miercuri nu vor participa la antrenamentele programate, iar joi vor decide daca se prezinta sau nu la meciul cu Viitorul Constanta de sambata, din campionat.

Dumitru Costin, presedintele AFAN, a anuntat ca „s-au acumulat datorii de peste 300.000 de euro cu salariile jucatorilor si Copos, ca de obicei, asteapta sa prinda in plasa o «gasca», pe care s-o convinga sa plateasca o parte din datorii. El trage de timp pentru a vedea ce se intampla cu licenta, fiindca dosarul Rapidului are niste hibe importante. Eu i-am propus lui Mircea Sandu un proiect de ordonanta guvernamentala pentru a excepta legii insolventei societatile comerciale din domeniul sportiv. Altfel riscam ca toti sportivii sa cada, mai devreme sau mai tarziu, intr-o poveste precum cea de la Rapid”.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger