AcasăSPORTRapidistii cer ca Dinamo sa piarda cu 3-0 la masa verde meciul...

Rapidistii cer ca Dinamo sa piarda cu 3-0 la masa verde meciul cu Gaz Metan!

Conducerea clubului Rapid solicita LPF sa respecte regulamentul si sa nu permita schimbarea locului de disputare a partidei Dinamo – Gaz Metan de pe stadionul „Dinamo” pe „National Arena”.

Copos si Zotta vor ca Rapidul sa castige titlul cu orice pret

Initial, partida Dinamo – Gaz Metan Medias, din etapa a 19-a, trebuia sa se dispute pe stadionul din Stefan cel Mare. Cum zapezile cazute in Capitala in aceasta luna au distrus o parte din acoperisul tribunei a II-a, fiind necesare demararea unor lucrari de consolidare, oficialii liderului au decis mutarea meciului pe „National Arena”. Rapidistii au luat foc la aflarea acestei vesti si amintesc de partida cu FC Brasov, din etapa a VI-a, pe care echipa lui Razvan Lucescu a fost obligata sa o dispute in Regie deoarece regulamentul nu i-a permis sa schimbe locul de desfasurare cu mai putin de 7 zile inainte.

La momentul respectiv, George Copos si reprezentantii CS Rapid aveau semnat contractul de inchiriere a stadionului „Giulesti”. „Speram ca, acum, Liga sa judece cu aceeasi unitate de masura. Cand am fost in situatia in care se afla Dinamo, nu ni s-a permis sa jucam in Giulesti, invocandu-se faptul ca am comunicat intentia noastra prea tarziu; astfel, am fost obligati sa disputam partida cu FC Brasov in Regie. Suntem convinsi ca regulamentul e acelasi pentru toate echipele, indiferent de numele si tutela lor”, este mesajul postat de presedintele Constantin Zotta pe pagina de Facebook a Rapidului. Chiar daca Dumitru Dragomir a declarat ca Dinamo nu poate juca pe „National Arena”, presedintele liderului, Nicolae Badea, afirma ca regulamentul ii permite sa schimbe locul de disputare al partidei: „Din cauza caderii masive de zapada, structura metalica de la tribuna a II-a nu este sigura. Atata timp cat sunt lucrari de consolidare la stadion, esti nevoit sa muti intreaga activitate de acolo. Nu e un moft al FC Dinamo, e o situatie de forta majora. Articolul 14 din regulament, conform caruia avem dreptul sa schimbam locul de disputare in caz de forta majora, fara sa anuntam Liga, ne da voie sa jucam pe «National Arena»”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger