AcasăSPORTRapidistii au promisa o masa de la "nea Costel"!

Rapidistii au promisa o masa de la „nea Costel”!

A trecut vremea cand un derby Rapid – Steaua se masura in bonusurile de victorie promise jucatorilor. Astazi, insolventa ii trimite pe giulesteni la carciuma lui „nea Costel”, personaj mai indragit de fotbalisti decat patronul George Copos.

In urma cu mai bine de 10-15 ani, rapidistii se pregateau sa bata Steaua cu gandul la dolarii promisi de „Berlusconi”. „Niciodata n-au fost mai putini de 2500!”, isi amintesc cei din generatia lui Iencsi si Perja. Astazi, in plina criza financiara si cu un club intrat in insolventa, giulestenii respira amintiri si se hranesc de la restaurantul unui veteran al Grantului. „Nea Costel”, cum il cunosc tinerii din lotul lui Marian Rada, asigura produsele alimentare pentru bucataria de la ProRapid, patronul George Copos nici macar de mancarea fotbalistilor nu se mai sinchiseste! Cum duminica este derby-ul cu Steaua, iar rivalii sunt stimulati de Gigi Becali cu cate 5000 de euro „pentru fiecare gol marcat” in poarta brazilianului Pecanha, „nea Costel” ii motiveaza si el pe baietii sai: „Dau o masa la carciuma mea daca-i bateti p-astia!”.

Incurajari de la fani

Si fanii obisnuiti se implica in ridicarea moralului echipei. Membrii Ligii Suporterilor Rapidisti continua traditia de la confruntarile cu Steaua si au initiat si-n acest an un forum pe Internet in care sustinatorii pot lasa sute de mesaje de incurajare pentru fotbalisti. Cele mai interesante vor fi citite de Daniel Pancu in vestiar, inainte de startul partidei. O actiune similara s-a petrecut si in tur, pe 24 septembrie, cand Steaua s-a impus cu 1-0 gratie golului marcat de Bourceanu la ultima faza a meciului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger