AcasăSPORTRapidistii au intrat in greva

Rapidistii au intrat in greva

Giulestenii n-au mai iesit la alergare si ieri dimineata

Moda revoltelor i-a atins si pe giulesteni, care ieri au protestat impotriva restantelor financiare. Patronul George Copos a facut o noua promisiune: „Banii? Saptamana viitoare!”.

Giulestenii n-au mai iesit la alergare si ieri dimineata

Fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu au refuzat sa se prezinte la sedinta de pregatire programata ieri dimineata, amenintand ca boicotul lor poate cuprinde si deplasarea in cantonamentul din Antalya.

Razvan Lucescu i-a cerut lui George Copos sa rezolve nemultumirile jucatorilor

Pentru a calma spiritele, George Copos a fost chemat de urgenta la ProRapid, patronul promitandu-le jucatorilor ca salariile restante vor fi achitate in mai putin de 10 zile. „Domnul Copos a avut o intalnire cu jucatorii. A fost o intalnire fructuoasa, care confirma faptul ca jucatorii, staff-ul tehnic si conducerea clubului formeaza o echipa unita, care isi poate indeplini obiectivele propuse, castigarea titlului si a Cupei Romaniei. Restantele financiare nu sunt foarte mari. Jucatorii sunt in urma cu banii pana in doua luni, ceea ce este un interval acceptabil. Dar, pana la sfarsitul saptamanii viitoare, isi vor primi atat primele, cat si salariile restante”, a precizat presedintele Constantin Zotta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger