AcasăSPORTRapidistii asteapta falimentul in biserica

Rapidistii asteapta falimentul in biserica

Luni, 31 martie, este ziua decisiva ce poate aduce destramarea uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal din Romania, Rapid Bucuresti.

Giulestenii afla daca Tribunalul le aproba planul de reorganizare, si pot promova fara emotii in Liga I, sau daca intra in procedura de faliment, si sunt retrogradati direct in Liga a patra.

Profitand ca Rapid nu a avut meci programat in acest weekend, antrenorul giulestenilor, Viorel Moldovan, le-a dat lui Pancu si compania cateva zile libere in plus pentru a incerca sa mai detensioneze atmosfera. Totusi, luni este programata reunirea lotului, iar „alb-visinii” au anuntat ca, inainte de antrenamentul programat, vor trece pe la biserica pentru a aprinde cate o lumanare in speranta ca vestile primite de la Tribunal vor fi dintre cele mai bune.

Se anunta o zi extrem de complicata la baza de pregatire Pro Rapid, fanii giulestenilor anuntand, cu surle si tobe, intentia de a lua cu asalt complexul sportiv.

Intentia suporterilor este de a cere socoteala actualilor oficiali ai Rapidului. „In lumina ultimelor evenimente, a starii de incertitudine si a lipsei de transparenta de la club, facem apel acum, in ultima secunda a celui de-al doisprezecelea ceas, la toti cei care simt cu adevarat visiniu. Astfel, suporterii Rapidului de la tribuna a II-a invita toti Rapidistii la o sedinta deschisa, luni, 31 marie, ora 10.00, la baza Pro Rapid. Consideram ca meritam macar explicatii, daca respect si onestitate nu am primit pana acum. Cu totii la Pro Rapid! Obligatoriu inainte!” a fost anuntul clar al fanilor giulesteni.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger