AcasăSPORTRapid vrea un fundas italian

Rapid vrea un fundas italian

Rapid Bucuresti spera sa mai aduca cel putin un fundas central pana la startul pregatirilor pentru noul sezon, iar ultima tinta a giulestenilor este italianul Giuseppe Aquaro. Fotbalistul de 28 de ani, de la TSKA Sofia, este cotat la 500.000 de euro de site-ul german transfermarkt.de, la fel ca Glauber sau Oros, doi dintre fundasii centrali aflati deja in lotul giulestenilor. Aquaro a mai evoluat pentru Foggia, Chievo, Bellinzona, FC Vaduz si Aarau si este un jucator cu o viteza foarte buna pentru cei 1,87 metri inaltime ai sai.

FC Liverpool da 30 de milioane pe un pusti

FC Liverpool a reusit primul mega-transfer al verii, dupa ce l-a achizitionat, pentru 30 de milioane de euro, pe mijlocasul Jordan Henderson, de la Sunderland. Conducerea lui Liverpool va plati 22,5 milioane de euro cash si il va ceda la schimb pe atacantul francez David N’Gog, jucator care nu a reusit sa se impuna pe Anfield Road. Henderson, care va implini saptamana viitoare 21 de ani, are deja aproape 100 de meciuri jucate pentru Sunderland, a marcat noua goluri in sapte meciuri la nationala de tineret a Angliei si a debutat de curand la nationala de seniori.

Kaka rateaza Copa America

Ricardo Kaka, mijlocasul lui Real Madrid, nu a fost oprit in lotul cu care Mano Menezes, selectionerul Braziliei, va aborda Copa America. Turneul final va avea loc in luna iulie, in Argentina, iar Menezes mizeaza pe vigoarea unor Neymar, Robinho sau Pato pentru a forta castigarea trofeului pentru a noua oara in istorie. Brazilienii au castigat patru dintre ultimele cinci editii ale Copa America, iar la editia din acest an au fost repartizati intr-o grupa cu Paraguay, Ecuador si Venezuela.

Lucescu il vinde pe Willian la Arsenal

Brazilianul Willian, unul dintre elevii lui Mircea Lucescu de la Sahtior Donetk, are mari sanse sa evolueze din sezonul viitor la Arsenal Londra. Curtat cu insistenta si de Chelsea, FC Barcelona sau Internazionale Milano, Willian ar urma sa ajunga sub comanda lui Arsene Wenger la schimb cu un alt brazilian. Denilson, inchizatorul de 23 de ani al londonezilor, este pregatit sa ajunga sub comanda lui Mircea Lucescu, dupa ce a evoluat deja in peste 150 de meciuri pentru Arsenal. Cei doi tehnicieni au ramas in relatii bune, dupa ce s-au intalnit in ultima editie a UEFA Champions League.

 

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger