AcasăSPORTRapid, victorie de moral impotriva lui Heerenveen

Rapid, victorie de moral impotriva lui Heerenveen

Norfeldt a fost invins o singura data de rapidisti, din penalty (foto: youtube)

Dupa ce in tur a pierdut fara drept de apel, cu 4 – 0, Rapid Bucuresti a reusit sa invinga echipa olandeza Heerenveen doar cu 1 – 0, prea putin insa pentru a se califica in play-off-ul Europa League.

Norfeldt a fost invins o singura data de rapidisti, din penalty (foto: youtube)

FC Rapid Bucuresti a fost eliminata, joi, din Europa League, dupa ce a pierdut, la general, cu scorul de 4 – 1, de echipa olandeza Heerenveen. Dorind sa faca o figura buna in fata fanilor, rapidistii au atacat din prima secunda a meciului sutand din orice pozitie spre poarta aparata de Norfeldt, ratand faza dupa faza.

Golul care a aprins speranta in sufletele jucatorilor si a fanilor a sosit in minutul 20 cand, in urma unui hent in careu al lui Van La Parra, Herea a reusit sa deschida scorul.

[youtube]tx5cXzcCQDU[/youtube]

Dupa numai 2 minute acestia inscriu din nou, prin Roman, insa golul rapidistilor a fost anulat eronat de arbitrul pentru offside.

Desi au atacat furibund, avand controlul asupra meciului, rapidistii nu au mai reusit insa sa inscrie, la minutul celor 90 de minute de joc trebuind sa recunoasca faptul ca au fost eliminati din Europa League din cauza meciului foarte slab din tur, cand au pierdut cu 4 – 0.

author avatar
Ionut Zgimbau
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger