AcasăSPORTRapid va cumpara doi jucatori ofensivi

Rapid va cumpara doi jucatori ofensivi

Zotta va avea de lucru in aceasta iarna

Presedintele clubului Rapid a anuntat, ieri, ca giulestenii vor transfera doi jucatori cu profil ofensiv in aceasta iarna, pentru a revitaliza echipa antrenata de Razvan Lucescu.

Zotta va avea de lucru in aceasta iarna

Totusi, Zotta a precizat ca este greu de crezut ca Rapid va reusi sa puna mana pe Wesley, Adailton sau Sanmartean, vedetele Vasluiului, trei dintre cei mai curtati jucatori din Liga 1. In schimb, presedintele Rapidului considera ca varful de atac al Sportului, Costin Curelea, este o tinta accesibila, dar pe care o poate rezolva doar George Copos, dupa tratative cu prietenul Vasile Siman.

Razvan Lucescu a admis si el, in ultima perioada, ca echipa are nevoie de sange proaspat pentru a ramane in lupta pentru titlu.

author avatar
Cristi Ionita
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger