AcasăSPORTRapid - U. Cluj 1-1 Rapid pierde puncte importante acasa

Rapid – U. Cluj 1-1 Rapid pierde puncte importante acasa

Disputa dintre Rapid si Universitatea Cluj, prima de foc din sezonul de primavara, s-a incheiat la egalitate, 1-1. Giulestenii pierd puncte importante in lupta pentru titlu, in timp ce ardelenii pot spera la o calificare in cupele europene.

Min. 94 – Este final de meci pe Giulesti. Rapid si Universitatea Cluj termina la egalitate, 1-1, un meci cu foarte multi nervi si destul de putin fotbal. Putem spune ca este un rezultat echitabil in conditiile in care giulestenii si-au batut joc de cateva momente favorabile, iar oaspetii au avut o bara la 1-1, in minutul 87.

Min. 87 – Oaspetii trec pe langa reusita care le-ar fi adus, in mare masura, victoria. Cojocnean a centrat de pe dreapta, Tony a lovit balonul cu capul, mingea a muscat pamantul si s-a dus peste poarta, stergand transversala. Ocazie uriasa ratata de clujeni.

Min. 86 – Intra Herea in locul lui Nicolae Grigore.

Min. 82 Rapid – U. Cluj 1-1. Marinescu ia o actiune pe cont propriu, trece in viteza de mai multi adversari, il lanseaza excelent pe Gicu Grozav, acesta il culca elegant pe Dani Coman si inscrie.

Min. 79 – La oaspeti  intra Cojocnean in locul lui Cristescu.

Min. 75 – Cojocnean a intrat in locul lui Achim. Ionut Badea forteaza, evident, atacul.

Min. 74 – Nicolae Grigore suteaza periculos, cu pamantul si Bornescu retine.

Min. 73 – Marinescu vede cartonasul galben pentru un fault. Este al noualea cartonas galben acordat in acest meci, pana acum.

Min. 69 – Grigorie a intrat in locul lui Surdu.

Min. 68 Rapid – U. Cluj 1-0. Alexa sparge gheata in Giulesti. Roman a executat un corner de pe stanga, mingea a cazut in careul de 6 metri al oaspetilor, fundasii clujeni se uita visatori la minge si Alexa suteaza cu sete, fara sperante pentru Bornescu.

Min. 67 – Teixeira este in pozitie ideala, la 10 metri de poarta adversa, intarzie sutul si Hoban respinge in corner.

Min. 65 – Surdu si Adrian Cristea vad cartonasul galben dupa o ciondaneala la centrul terenului. La cata tensiune exista pe teren ai putea spune ca se joaca finala Champions League in aceasta seara, in Giulesti. Foarte multi nervi, putin fotbal.

Min. 58 – La oaspeti iese Claudiu Niculescu si intra Tony.

Min. 57 – Surdu scapa singur cu Bornescu, intarzie momentul sutului si este blocat in ultimul moment.

Min. 55 – Hoban vede cartonasul galben pentru hent.

Min. 51 – Spiritele se incing dupa o intrarea a lui Abrudan asupra lui Surdu. Atacantul Rapidului se resimte, dar pare totusi sa fi fost o simulare. Vali Cretu incaseaza un cartonas galben din cauza implicarii sale in conflict.

Min. 49 – Ionita primeste la 10 metri de poarta adversa, dar este egoist si prefera un sut aiurea, pe langa poarta lui Bornescu, in locul unei pase catre un coechipier mai bine plasat.

19.09 – Rapid a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Giulesti. Cele doua formatii sunt la egalitate, 0-0. Am asistat la o prima repriza spectaculoasa in primele 20 de minute, iar apoi plina de duritati. Se puteau acorda doua penaltiuri in favoarea Rapidului, ambele pentru hent in careu, dar si eliminarea lui Nicolae Grigore.

Min. 45 – Teixeira suteaza pe jos si Achim respinge din alunecare. Giulestenii cer hent si penalty, dar centralul lasa jocul sa continue.

Min. 42 – Bozovic centreaza de pe stanga, Surdu reia slab, cu latul si Bornescu retine fara mari probleme.

Min. 39 – Roman centreaza periculos de pe stanga, din lovitura libera obtinuta de Surdu, Marcos Antonio rateaza foarfeca si Glauber suteaza in plasa laterala din 2-3 metri. Unghiul era extrem de dificil.

Min. 39 – Abrudan vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Surdu.

Min. 36 – Nicolae Grigore are o intrare dura asupra lui Cristescu. Clujenii cer al doilea galben, dar mijlocasul gazdelor scapa.

Min. 35 – Ritmul partidei a scazut mult in ultimele 10-15 minute. Au aparut si cateva intrari mult peste limita regulamentului.

Min. 31 – Alex Ionita vede si el cartonasul galben, fara sa fi atins pana acum balonul. Atacantul Rapidului a avut o intrare dura asupra lui Szukala.

Min. 31 – Pacurar vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Teixeira.

Min. 29 – Lovitura dura incasata de rapidisti. Pancu s-a accidentat la genunchi si este inlocuit cu Alexandru Ionita. Veteranul Rapidului si-a prins genunchiul sub el, la o alunecare si pare sa fie vorba despre o accidentare grava.

Min. 22 – Nicolae Grigore vede primul cartonas galben al meciului pentru o intrare dura asupra lui Claudiu Niculescu.

Min. 20 – Vine si prima faza discutabila a meciului. Roman a executat un corner de pe stanga, Nicolae Grigore a reluat cu capul si clujenii au reusit sa respinga, dupa ce mingea l-a lovit in mana pe Hoban. Faza cel putin discutabila. Distanta dintre cei doi jucatori era mica, dar pozitia mainii lui Hoban era nefireasca, iar balonul se indrepta spre poarta lui Bornescu.

Min. 16 – Roman centreaza tare, in forta, Bornescu balbaie balonul, mingea cade pe transversala si se duce in corner.

Min. 15 – Dupa un inceput mai greu, Universitatea a pus stapanire pe joc. Oaspetii mizeaza pe jucatori ceva mai tehnici decat cei ai Rapidului.

Min. 12 – Adrian Cristea preia in pozitie singur cu Dani Coman, dar Cretu se repliaza si respinge in extremis.

Min. 11 – Achim centreaza de pe dreapta, Adrian Cristea reia din prima si trimite peste transversala portii aparate de Dani Coman.

Min. 9 – Surdu suteaza excelent din 16 metri si Bornescu respinge cu dificultate de langa bara.

Min. 7 – Se joaca intr-un ritm alert in startul acestei partide. Rapid este vioara intai a meciului, dar Universitatea ramane o echipa care poate pune mari probleme in Giulesti.

Min. 2 – Clujenii balbaiesc o minge in aparare, Roman centreaza in forta si Surdu suteaza pe langa poarta aparata de fostul rapidist Bornescu.

18.05 – Clujenii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Bucuresti, sunt 8-9 grade Celsius. Terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 8.000 de spectatori.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, incepe cu Dani Coman – Cretu, Marcos Antonio, Glauber, Bozovici – Nicolae Grigore, Alexa, Teixeira – Roman, Pancu, Surdu. Rezerve sunt Draghia, Ezequias, Alex Ionita, Herea, Burca, Grigorie, Sburlea.

U. Cluj, antrenata de Ionut Badea, incepe cu Bornescu – Achim, Abrudan, Szukala, Dorinel Popa – Marian Cristescu, Pacurar, Hoban, Marinescu – Adrian Cristea – Claudiu Niculescu. Rezerve sunt Marius Popa, Galamaz, Draghici, Alex Moldovan, Cojocnean, Tony, Gicu Grozav.

author avatar
Cristi Ionita
962 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger