AcasăSPORTRapid, turnee in Europa fara numar

Rapid, turnee in Europa fara numar

Rapidistii vor parcurge 8.400 de km in "turneul" european din aceasta vara

Razvan Lucescu le-a pregatit jucatorilor un program infernal de pregatire in aceasta vara: trei cantonamente peste hotare, pe traseul Kaprun (Austria) – Tallin (Estonia) – Leogang (Austria).

Rapidistii vor parcurge 8.400 de km in "turneul" european din aceasta vara

Fotbalistii Rapidului nu au timp de pierdut in aceasta vara. Programul stabilit de noul antrenor prevede trei cantonamente in strainatate, fapt nemaiintalnit pana acum la formatia giulesteana. Turneul european al „feroviarilor” va incepe pe 20 iunie, cu o deplasare in Austria, langa statiunea Kaprun, pentru un stagiu de pregatire de 10 zile, in care vor disputa trei partide amicale: cu Sahtior Donetk, Maccabi Haifa si Austria Viena.

Dupa o revenire de doua zile la Bucuresti, delegatia rapidista va pleca pe 2 iulie la Tallin, in Estonia, si acesta tot un cantonament cu trei jocuri de verificare, impotriva echipelor Flora Tallin, Wisla Cracovia si Genk. Surpriza vine la finalul acestei „excursii”: in locul unei intoarcei in Romania, Rapidul se va deplasa, inca o data, in Austria. Lucescu jr. a ales ca destinatie Leogangul, o micuta localitate muntoasa din apropierea Salzburgului. Finalul periplului pe batranul continent va fi pe 15 iulie.

23 – de zile se vor plimba rapidistii prin Europa

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger