AcasăSPORTRapid si Steaua, cearta pe "National Arena"

Rapid si Steaua, cearta pe „National Arena”

Stelistii si rapidistii s-au luat la bataie in meciul direct disputat anul trecut pe "National Arena"

Cele doua reprezentante ale Romaniei la tragerea la sorti de la Nyon pentru preliminariile Europa League au gasit motiv de galceava pe marginea stadionului pe care isi vor disputa meciurile considerate acasa.

Stelistii si rapidistii s-au luat la bataie in meciul direct disputat anul trecut pe "National Arena"

Atat Rapid, cat si Steaua au anuntat ca vor disputa partidele de acasa pe „National Arena”. Cum in urma tragerii la sorti a reiesit ca ambele echipe vor juca mansa tur pe teren propriu, pe 2 august, a fost nevoie ca unul dintre cluburi sa cedeze.

Presedintele giulestenilor, Constantin Zotta, a fost mai slab la negocieri, astfel ca Rapid va juca in deplasare turul, la Heerenveen. „A fost un clinci cu Steaua si a trebuit ca noi sa schimbam locul de disputare a meciului tur, asa ca vom juca mai intai in Olanda. Eu spun ca este, totusi, o sansa in plus, deoarece vom juca acasa 90 sau 120 de minute. Cu siguranta, returul va fi pe «National Arena»”, a declarat Constantin Zotta. Pe 2 august, la Bucuresti, Steaua va intalni invingatoarea dintre Spartak Trnava si Sligo Rovers, in timp ce Rapidul se va deplasa la Heerenveen. Returul este programat o saptamana mai tarziu, pe 9 august.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger