AcasăSPORTRapid, si fara licenta, si fara „miliardarul” yemenit!

Rapid, si fara licenta, si fara „miliardarul” yemenit!

Jucatorii rapidisti nu mai au nicio speranta ca echipa va fi salvata de la faliment

Instanta de fond a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a respins dosarul FC Rapid privind acordarea licentei pentru editia 2014-2015 a Ligii 1. Totusi, gruparea giulesteana a contestat decizia la Comisia de Apel.

Jucatorii rapidisti nu mai au nicio speranta ca echipa va fi salvata de la faliment

„Am fost instiintati ca prima instanta ne-a refuzat licenta, insa noi vom merge mai departe la Apel. Acele datorii catre fosti jucatori ai clubului sunt, de fapt, datorii cuprinse in dosarul de insolventa. Vom demonstra ca avem dreptate si sunt convins ca vom primi dreptul de a juca la anul in Liga 1″, a afirmat Nicolae Cristescu. In cazul in care nu primeste licenta nici la Comisia de Apel, ultima sansa a FC Rapid este inaintarea unui recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Comisia de Apel va anunta cluburile din Liga 2 care nu primesc licenta la data de 17 mai. Cu sase etape inainte de finalul sezonului, Rapidul ocupa locul doi in clasamentul play-off-ului, pozitie care ii permite sa promoveze din punct de vedere sportiv in Liga 1.
Sambata, in Giulesti, la meciul cu Unirea Slobozia, a fost prezent si Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, fiul unui seic din Yemen, care negociaza preluarea clubului de la Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu. Intrebat la plecarea de la stadion daca va investi la Rapid, acesta a parut mai degraba reticent la posibilitatea de a investi in Grant: „Mi-a placut ce am vazut, Rapid este o echipa buna. Si suporterii au fost OK. Poate ca voi investi, poate ca nu voi investi…”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger