AcasăSPORTRapid si Dinamo trag de Rednic!

Rapid si Dinamo trag de Rednic!

PRIETENI Copos nu a mai fost "patron campion" de pe vremea lui Rednic

Fara angajament de luni bune, Mircea Rednic este cel mai curtat antrenor al momentului. Numele sau este primul pe agenda telefonica a magnatului „Ana Holding”, George Copos, dar si pe lista celor de la Dinamo.

RUPTURA Borcea si Rednic nu sunt tocmai in cele mai bune relatii

A fost prezent in tribuna la Dinamo – Sportul, alimentand zvonurile care anunta o revenire a sa in Stefan cel Mare. Cu toate acestea, Mircea Rednic a facut o singura promisiune la finalul partidei de sambata seara: „Antrenez gratis pe Dinamo, un an de zile, daca pleaca Borcea din club!”. Remarca ex-tehnicianului de la Khazar Lankaran ascunde, mai degraba, negocieri intense purtate cu Rapid decat o ranchiuna avuta pe actionarul „cainilor”.

PRIETENI Copos nu a mai fost "patron campion" de pe vremea lui Rednic

Din cate se pare, Mircea Rednic si George Copos ar fi discutat telefonic imediat dupa incheierea ostilitatilor in confruntarea Concordia Chiajna – Rapid (scor 1-0), patronul giulestenilor incercand sa afle in ce conditii ar accepta Rednic sa revina sub Podul Grant. Cum si dinamovistii l-au trecut pe lista celor care ii pot succeda lui Liviu Ciobotariu, antrenorul de 50 de ani si-a facut rost, practic, de o „licitatie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger