AcasăSPORTRapid si-a luat un atacant stelist fara gol marcat in ultimii trei...

Rapid si-a luat un atacant stelist fara gol marcat in ultimii trei ani

Calificata in extremis in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 5-4 cu FC Botosani, Rapid Bucuresti a aratat, inca o data, ca are mare nevoie de un centru inaintas.

Gruparea din Giulesti a tot sperat ca va rezolva inregimentarea lui Daniel Niculae, dar atacantul de 32 de ani inca ezita sa semneze un nou contract cu giulestenii.

In aceste conditii, oficialii Rapidului s-au orientat catre un fost atacant al Stelei, fanatik.ro anuntand ca giulestenii au batut palma cu nimeni altul decat brazilianul Gabriel Machado.

Varful de 25 de ani era liber de contract, dupa despartirea de Universitatea Cluj, si a ajuns la un acord cu Rapid, actele urmand a fi parafate abia dupa ce brazilianul trece mai multe teste medicale pentru a se stabili daca mai are probleme medicale sau este apt de joc.

Machado a avut mari probleme din cauza unor accidentari suferite la genunchi

Problema este ca Machado nu a mai inscris un gol din 2011, respectiv din prima perioada petrecuta la Universitatea Cluj.

In ultimii trei ani, brazilianul a jucat doar in 19 meciuri pentru Steaua Bucuresti, Rayo Vallecano, Syrianska si Universitatea Cluj, avand mari probleme cu accidentarile.

Pana in 2011, Machado a avut evolutii remarcabile pe Juventude, Grasshoppers Zurich, Stade Nyonnais si Universitatea Cluj, marcand 24 de goluri in 97 de meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger