AcasăSPORTRapid si-a luat argentinian de Liga 2

Rapid si-a luat argentinian de Liga 2

Sotelo a evoluat ultima data in Chile, la formatia La Serena

Fotbalistul sud-american n-a mai bifat un meci oficial de trei luni. Produs al clubului Racing Club, noul giulestean trebuie sa-l inlocuiasca pe Daniel Pancu, grav accidentat in partida cu „U” Cluj.

Sotelo a evoluat ultima data in Chile, la formatia La Serena

Atacantul Juan Ignacio Sanchez Sotelo (24 de ani) era asteptat aseara la Bucuresti, oficialii clubului Rapid rezervandu-i un loc in tribuna oficiala la meciul cu Petrolul Ploiesti. „Asa cum am promis, aducem un atacant care sa ne ajute in aceasta perioada in care lipseste Daniel Pancu. Il cheama Sotelo, este argentinian, dar are cetatenie italiana. La vara vom lua o decizie in ceea ce priveste transferul lui definitiv. Trebuie sa va spun ca tot ceea ce se intampla la Rapid se face numai cu acordul lui Razvan Lucescu. El este antrenorul si este normal sa fie asa”, a spus Copos.

Juan Ignacio Sanchez Sotelo se afla in proprietatea clubului argentinian Racing Club, dar, din 2010, a evoluat sub forma de imprumut la echipele Patronato de Parana (liga a doua din Argentina) si La Serena (prima liga din Chile).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger