AcasăSPORTRapid se intareste masiv in mijlocul sezonului. Trei internationali, ca si acontati!

Rapid se intareste masiv in mijlocul sezonului. Trei internationali, ca si acontati!

Au trecut deja sapte etape din actualul sezon, insa Rapid Bucuresti continua sa alerge dupa jucatori cu experienta care sa-i ajute pe giulesteni sa se salveze de la retrogradare.

Iar trupa antrenata de Ionel Ganea este pe punctul sa dea o tripla lovitura in aceasta saptamana, trei internationali romani fiind asteptati sa semneze cu Rapid chiar pana la startul partidei cu ASA Targu Mures de vineri seara, din etapa a opta a Ligii I.

Despre doi dintre jucatori se stia deja ca sunt in discutii avansate cu Rapid. Daniel Niculae si Cristian Sapunaru, doi dintre cei mai iubiti rapidisti in activitate, sunt pe punctul de a incheia contracte cu gruparea antrenata de Ionel Ganea.

Conform oficialilor rapidisti, Daniel Niculae si-a dat deja acordul si este posibil chiar sa evolueze o repriza in confruntarea de la Targu Mures. Cristian Sapunaru este si el liber de contract si inca mai spera sa-si gaseasca un angajament profitabil in strainatate.

Totusi, daca discutiile programate in aceasta saptamana nu se vor materializa, fundasul si-a dat si el acordul pentru a semna cu Rapid.

Ambii jucatori ar urma sa semneze intelegeri pe cate un sezon cu drept de prelungire. Iar Ionel Ganea este convins ca cei doi fotbalisti pot reveni in circuitul echipei nationale daca vor juca meci de meci la Rapid.

Al treilea jucator acontat de giulesteni este mijlocasul Alexandru Dan, care a apartinut de Pandurii Targu Jiu. Fotbalistul de 20 de ani este international de tineret, avand patru selectii la echipa nationala de sub 21 de ani. Mijlocasul a mai evoluat pentru ASA Targu Mures si Muresul Deva.

author avatar
Cristi Ionita
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger