AcasăSPORTRapid - Pandurii 2-0. Giulestiul respira fotbal de nivel inalt (VIDEO)

Rapid – Pandurii 2-0. Giulestiul respira fotbal de nivel inalt (VIDEO)

In ciuda numeroaselor probleme de ordin financiar, Rapid a predat, sambata seara, o adevarata lectie de fotbal si s-a impus, cu 2-0, in disputa cu Pandurii Targu Jiu.

Entuziasmul giulestenilor a facut ca Rapid sa domine clar un adversar care viseaza la o calificare istorica in cupele europene.

Roman a arat terenul pe banda dreapta, Grigorie si Herea au combinat ca in vremurile bune si Pancu a alergat ca in prima tinerete, facandu-i zile fripte greoiului Viera.

Din aceasta vivacitate au aparut si ocaziile, giulestenii intinzandu-l serios de cateva ori pe Mingote si lovind si de doua ori bara prin acelasi Grigorie.

Pana la urma au aparut si golurile. Inchizatorul-golgeter Nicolae Grigore a deschis scorul in minutul 61, cu un sut la colt, iar pustiul Alex Coman a inchis tabela in prelungiri, intr-un moment in care Rapid juca in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Mardare.

Intr-un alt meci disputat sambata, in Liga I, Gaz Metan Medias si FC Brasov au incheiat la egalitate, 0-0.

author avatar
Cristi Ionita
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger