AcasăSPORTRapid nu are bani de charter!

Rapid nu are bani de charter!

Jucatorii nu vor merge in acelasi avion cu oficialii

Finantatorul Geroge Copos a decis ca deplasarea la Heerenveen, pentru meciul din preliminariile Europa League, sa fie facuta cu o cursa obisnuita de linie, iar delegatia feroviarilor sa fie impartita in doua.

Jucatorii nu vor merge in acelasi avion cu oficialii

Rapidul va pleca astazi spre Olanda, pentru prima mansa din turul III preliminar Europa League, faza in care giulestenii vor infrunta gruparea SC Heerenveen. Clubul nu a reusit sa faca rost de bani pentru un charter si s-a orientat catre o cursa de linie. Din pacate pentru rapidisti, nu s-au gasit bilete, pentru o cursa Tarom de Amsterdam, decat pentru jucatori si staff-ul tehnic.

In aceste conditii, conducerea va pleca mai devreme de pe Otopeni, urmand sa efectueze o escala, iar jucatorii ii vor urma cu o cursa directa. Deplasarea de la Amsterdam la Heerenveen – circa 100 de kilometri – se va face cu autocarul. Partida SC Heerenveen – FC Rapid se va disputa joi seara, de la ora 20.30, si va fi transmisa in direct de DigiSport 1. In alta ordine de idei, dupa egalul de luni seara obtinut la Galati (1-1 cu Otelul), echipa lui Ioan Sabau s-a aratat epuizata din pricinma programului incarcat. „Cu Otelul, am plimbat mingea si am controlat jocul, dar s-a vazut ca sintem nepregatiti fizic. Resimtim oboseala, pentru ca jucam deja din trei in trei zile, stam mult pe drumuri”, a declarat fundasul de banda Rui Duarte. Aceeasi parere a avut si antrenorul Sabau, care s-a plans de starea fizica precara a elevilor lui.

author avatar
Sebastian Stan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger