AcasăSPORTRapid merge cu 23 de jucatori in Estonia si Austria

Rapid merge cu 23 de jucatori in Estonia si Austria

Componentii echipei Rapid Bucuresti vor pleca marti, 5 iulie, in al doilea cantonament din Austria, cu o escala de cateva zile la un turneu din Estonia.

Razvan Lucescu, noul antrenor al Rapidului, si cei 23 de jucatori pe care ii are, in aceasta perioada, la dispozitie, vor pleca maine catre Estonia, unde giulestenii vor participa la un patrulater alaturi de Wisla Cracovia, campioana Poloniei, RC Genk, campioana Belgiei, si Flora Tallinn, campioana Estoniei.

Rapid va da piept cu Wisla Cracovia, pe 6 iulie, si cu RC Genk, pe 8 iulie. Pe 9 iulie, giulestenii vor pleca spre Leogang (Austria), locul in care Herea si compania vor fi cantonati pana pe 15 iulie. Rapid va sustine alte doua meciuri de verificare in Austria.

Razvan Lucescu mizeaza pe Dani Coman, Straton, Draghia – Cretu, Marcos Antonio, Burca, Oros, Daescu, Ezequias, Bozovic – Roman, Grigorie, Alexa, Nicolae Grigore, Iulian Apostol, Deac, Pancu, Herea – Surdu, Cassio, Sburlea, Dobroiu, Ciolacu. Rui Duarte inca nu a revenit din vacanta, Filipe Teixeira acuza in continuare probleme medicale, iar cu Glauber nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

author avatar
Cristi Ionita
189 afisari

1 COMENTARIU

  1. Razvan e un tip care face treaba eu sunt stelist dar vad adevarul e si talentat acolo e locul lui la ”Rapid”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger