AcasăSPORTRapid l-a repatriat pe Ionita

Rapid l-a repatriat pe Ionita

Zotta si Ionita s-au pozat impreunta imediat dupa semnarea actelor

Giulestenii au realizat, ieri, primul transfer pe 2012. Este vorba despre Alexandru Ionita, fotbalist repatriat din Germania, de la FC Koln.

Zotta si Ionita s-au pozat impreunta imediat dupa semnarea actelor

George Copos l-a vandut cu 2,5 milioane de euro in 2010, iar acum s-a inteles cu FC Koln pentru un imprumut gratis pe sase luni. Este tipul de afacere preferat de finantatorul celor din Giulesti, manevra reusindu-i si in negocierile cu gruparea din 1.Bundesliga. La vara, dupa terminarea campionatului, Rapid are posibilitatea sa-l achizitioneze cu 800.000 de euro pe atacantul in varsta de 22 de ani.

„Am venit fara fite, fara mofturi”

Ionita n-a putut sa se impuna in doi ani petrecuti la FC Koln

Cu toate ca a frecat banca de rezerve la FC Koln timp de un sezon si jumatate, Alexandru Ionita afirma ca perioada petrecuta in Germania l-a maturizat: „Sunt gata sa dau totul ca sa facem eventul, asta e cea mai mare dorinta a mea. Acum nu mai sunt copilul care statea trei zile cu capul in nori atunci cand dadea un gol. Vin la Rapid fara fite, fara mofturi, fizic, sunt pregatit 100%, abia astept antrenamentele”.

Mai vin doi jucatori

Presedintele CA al FC Rapid, Ioan Taban, a anuntat continuarea campaniei de transferuri: „Mai aducem doi fotbalisti, iar despre Cristi Sapunaru va pot spune ca nu vine la Rapid”. In alta ordine de idei, giulestenii si-au facut publica dorinta aducerii unor brigazi de arbitri din strainatate la partidele importante din retur.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger